29/11/2010

OUTFIT - BLACK

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
uusi neule: Selected femme

27/11/2010

NEW IN - THE JACKET

Image and video hosting by TinyPic
Vila 69,95€

Tarvitsenko takkia? Hello no. Mutta kuka pystyy sanomaan ei piloottitakille jossa on mokkaa ja keinoturkkia? Takkihan yhdistää kaikki sesongin trendit. Nyt se sai uuden kodin.

ps: ei ikinä saisi mennä ruokatauolla "katselemaan" kauppoihin!

22/11/2010

JUMPSUITE TIMES!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Anteeksi hiljaiseloni mutta olen ollut talviunilla koko viime viikon. Eli aikani meni kouluun, töihin ja vuosijuhlien valmistukseen/ itse vuosijuhliin. Laitan myöhemmin kuvia vuosijuhlamekosta, mutta ennen sitä päivän asu: JUMPSUITE!! Nyt menen tämän potkupuvun kanssa kouluun leikkimään muiden lasten kanssa, toivottavasti the cool kidsit eivät vie eväitäni!

Smell ya later!!!!

Laura

16/11/2010

LEATHER IMITATION

Image and video hosting by TinyPic
housut: hm

Ostin viime viikolla nämä housut hennesistä. Olen jo kauan etsinyt hyvin istuvia nahkahousuja ja nämä istuivat aika hyvin. Kuvassa se ei tule esiin, mutta takapuoli on kangasta. En halua, että nämä näyttävät leggareilta jossa on nahkayksityiskohtia joten pitää asustaa oikein :) Niin ja asustamisesta puheen ollen, ei puutu kuin korsetti ja letit niin näytät lederhosenieni kanssa saksalaiselta b-luokan pornotähdeltä. Sitä lookia olenkin jo metsästänyt jonkin aikaan...not. :D

LATER FOLKS...

14/11/2010

BARBRA STREISAND - DUCK SAUCE

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
toppi: urban outfitters

Fiilistelen spotfysta duck saucea ja mietin mitä laittaisin päälle. Isänpäivän kunniaksi jotain sivustynyttä? Äääääh, ehkä menen onnittelemaan isää verkkreissa.

Ps: Sain ahaa elämyksen samalla kun latasin kuvia ja päätin pistää päälle jumpsuitin, se on yhtä mukava kuin verkkarit mutta huomattavasti tyylikkäämpi :p

13/11/2010

NET-A-PORTER WANTIES

Image and video hosting by TinyPic

I want listani kärjessä on tällä hetkellä mulberryn alexa bag, tosin se on varmaan aika monen muunkin toivelistalla. 1000€ tänne niin klikkaisin sen samantien kotiin :p Miten olisi opintolainalla laukku? Tai ehkä yliopisto avustaisi stipendillä uuden koululaukun??

11/11/2010

RAITAPAITA

Image and video hosting by TinyPic
Olen näköjään aika huumassa raitakuosista?!?!! Ostin eilen tuon punaisen paidan ja raitapaitaperheeni sen kuin kasvoi. Nyt voisin rauhoittua tän raitafetissin kanssa ja viedä kirpparille muutaman noista räteistä! Niin ja jos jollain on kiinnostusta tietää, mistä joku paita/tunika/mekko on ostettu niin saa kysyä :)

Tässä jtn kuvia paidoista in action:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

ELIN KLING

Image and video hosting by TinyPicTässä asussa mikään ei ole väärin. Elin Kling se vaan inspiroi vuodesta toiseen!!

MOOOORNING

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Tekoturkiskaulus: H&M, Bonzo: Veromoda, chinot: zara, Kengät: Nilson

DHL:n lähetti soitti mulle 07.50 ilmoittaaksen, että hän on tuomassa pakettiani kotiin. Sen takia nörötän jo tähän aikaan aamusta.Paketissa oli muuten vuosijuhlamekkoni jonka tilasin täältä. Laitan vielä eilisen outfitin postaukseen mukaan.
Nyt puuro naamaan ja kouluun -->

LATER

10/11/2010

Makakuumetta big time



Lumi + Kylmyys + Laura = NO NO COMBINATION. Olikin sitten pakko vielä katsoa viimevuoden Thayma matkakuvia, kuin olisi heittänyt suolaa haavoihin. On se varmaan pakko tehdä jokin reissu tänäkin vuonna...

08/11/2010

TODAYS HAIR

Image and video hosting by TinyPic
Vähän elovenaaaaaaaaa

07/11/2010

LUXUS VS. BUDJETTI

Image and video hosting by TinyPic
Kaupoissa on näkynyt lähiaikoina paljon viittoja, varsinkin zaralla on paljon vaihtoehtoja. Net a porterin sivuilla oli myös paljon kivaa, kuten tämä Mikael Korsin perus musta malli. Hinta on tosiaan myös sen veroinen...

06/11/2010

NEW SHIRTIE AND I'M RETARDED

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nyt lähtee oikeasti käsistä tä itselaukaisimella kuvien ottaminen. Onko se ihan ookoo, että käyttäytyy näin? Anyways pointtina oli näyttää tä mun uusi paita monkista. On muuten lihomisvaraa koska ton paidan sisälle mahtuu vaikka pieni perhe ;D

LÖV
Laura

WANTED!

Image and video hosting by TinyPic
Löysin nämä vagabondin samettiset nilkkurit viime viikonloppuna helsingistä, ihastuin kenkien outoon korkoon. valitettavasti en raaskinut ostaa niitä silloin. No katson löytyykö nämä turusta tai netistä :) WANTED big time!

02/11/2010

PISIN TEKSTI EVER

Image and video hosting by TinyPic
Bloggaaminen on: A) kivaa, inspiroivaa, luovaa + kiva harrastus.
B) ahdistavaa

Blogi on pelkkä blogi eikä mitenkään iso juttu mun elämässä, mikä tässä sitten on niin ahdistavaa? Toisaalta haluaa, että ihmiset lukevat mutta toisaalta se on jotenkin outoakin, että päteän täällä asioista ja pistän jollain tavalla itseni tilanteeseen jossa vaikutan pinnalliselta, onhan tämä sentään muotiblogi. ÄSKÖDÄDÄDÄÄD, siksi laitoin tämän pariksi päiväksi yksityiseksi. Vain minä näin blogini. Hmmm... mutta onko siinäkään mitään ideaa?

Annan vielä yhden mahdollisuuden blogilleni koska jollain tavalla tykkään siitä tosi paljon. Tämä tulee luultavasti olemaan pisin teksti minkä tulen koskaan kirjoittamaan, koska en ole mikään kirjailija. Enkä oikein hallitse suomen kielioppia :D:D Ehkä pitäisi kirjoittaa ruotsiksi? Mutta tyylistä ja muodista olen kiinnostunut ja ehkä tiedän sitä sun tätä, olenhan sitä opiskellutkin... Nojoo. Nyt Laura relaa ja jätä se kirjoittaminen muille!!

01/11/2010

GRANDMOM HANDS

Image and video hosting by TinyPic
Heräsin vähän aikaisemmin kuin mikä oli tarkoitus joten viihdytin itseäni piirtämällä. Huom! Mummokädet :D:D Olen ollut viikonlopun helsingissä ja voisin vaikka näyttää mtöhemmin mitä tuli ostettua :)