25/04/2011

Do it yourself

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Sve: För det första, härligt att få så fina kommentarer! Har haft en dålig dag så ni läsare gjorde min dag faktiskt bätte! <3 Är tillbaka i Åbo och kan uppdatera bloggen bättre igen.

Pimpade mina mörka gamla shorts med klorin och klippte av dem. Vad tycks? Tror att de kommer bli perfekta till sommaren! Har föresten tänkt på att börja varje vecka göra ett DIY inlägg, hoppas det blir av!!

ps: Jag har fina bilder från österbotten som jag skall visa i bloggen när jag får dem av min syrra

Fi: Ensinäkin, ihanaa että kommentoitte niin kivoja juttuja blogiini! Te lukiat teitte minun huonosta päivästä huomattavasti paremman :) Olen takaisin turussa ja voin taas päivittää blogiani paremmin!

Tuunasin vanhat tummat sortsini kloorilla ja leikkasin ne lyhyemmiksi. Mitä mieltä olette? Niistä tuli mielestäni vähän liian vaaleat mutta ei se mitään. Olen muuten miettinyt, että rupeisin postaamaan kerran viikossa yhden DIY postauksen, toiv. saan sen aikaiseksi :)

ps: Laitan myöhemmin tällä viikolla asukuvia pohjanmaalta kunhan vaan saan ne siskoltani, so stay tuned ;)

5 comments:

  1. Hitsit, noistahan tuli ihan älyhienot:O!! Ois superkivaa lukee lisää DIY-postauksia:)

    ReplyDelete
  2. en malta oottaa niit diy-postauksia (-:

    ReplyDelete
  3. Vau, nuista tuli tosi kivat! :) Ei uskois, että kyseessä on samat shortsit.

    ReplyDelete
  4. Kiitoksia! Mietin vielä, että pitäisikö ottaa juustoraastin esille ja kuluttaa farkkua (???!) Ja lupaan, että DIY postauksia on luvassa koska aina kun miulla on tentti niin rupean tekemään kaikkea luovaa (välttelen lukemista) heheh :D

    ReplyDelete
  5. Hehe japp conversen kan ha en sådan effekt :D Oj vad fina shortsen blev :)

    ReplyDelete