09/05/2012

zzZZZzzzZz

Sve: For idag helt i onödan till skolan eftersom vi hade självstudier och ingen föreläsning. Suck, en sovmorgon skulle ha varit to die for! Men for istället på gym så hann träna ett längre pass än vad jag planerat :) Nu när jag för en gångs skull har håltimme så hinner jag antagligen också visa dagens outfit före jag far på jobb. Hörs senare!

Fi: Menin tänään kouluun ihan turhaan kl. 8.30, koska luento oli peruttu. En olisi kieltäytynyt pidemmistä yöunista, en muista koska viimeksi olisin saanut nukkua niin kauan kuin haluan ilman, että herätyskello soisi... Nojoo, ainakin ehdin vetämään pidemmän treenin kuin olin suunnitellut :) Positiivista on myös, että nyt kerkeän tod näk kuvaamaan päivän asun ennen kuin lähden töihin. Kuullaan myöhemmin!

8 comments:

  1. Ihana asu ja kuva! Juu jään Helsinkiin, koska valmistuin tosissaan nyt (WTF?) ja ei Turussa oikein ole mitään töitä...lähdiksä nyt syksyllä sinne Lontooseen vai miten se oli?

    ReplyDelete
  2. väyh, oot ruskea! Mäki haluisin jo aurinkoon grillaamaan itteäni. Ihanan värinen paita ja sopii just kesäbrunan kaveriks:)

    ReplyDelete
  3. Kiitos mutta kuva (ja rusketus) on alku-syksystä :p

    ReplyDelete
  4. juhannuksena sitten viimeistään ;) hyvät bileet!

    ReplyDelete
  5. voisitko joskus ottaa kuvia tuosta kampauksesta myös takaa? se on tosi nätti ja olisi kiva tehdä myös itselle samanlainen, jos vain osaisi. :)

    ReplyDelete
  6. anonyymi: Ilman muuta! Voisin tehdä vaikka sellaisen videon jos saan jonkun hiusmalliksi ;)

    Miia: kiitos :)

    ReplyDelete
  7. Nice sweater!
    bbyangelx.blogspot.com

    ReplyDelete