17/10/2012

White Trash

Keps/Lippis: Beyond Retro (+DIY), Jacka/Takki: WHYRED, Kjol/Hame: Cheap Monday, Skor/Kengät: Skopunkten, Väska/Pussukka: Cheap Monday
Sve: Nu är jag bokstavligen white trash. Men vad kan man åt det att man tycker synd om övergivna fåtöljer. Tror jag skulle adoptera den röda soffan om jag ännu skulle bo i min och Annas Hägersten hippie lägenhet, haha. Den skulle ha passat dit perfekt! På tal om Anna, hon skall sova här hos mig i St.Eriksplan några nätter och på kvällen blir det middag hos Martina och Richard. Nu måste jag skynda mig!

Fi: Nyt olen kirjaimellisesti valkoista roskaväkeä. Mutta minkäs sille voi kun säälii hylättyjä nojatuoleja. Tuo punainen sohva olisi sopinut täydellisesti minun ja Annan Hägerstenin hippikämppään! Annasta puheen ollen, hän nukkuu nyt pari yötä luonani täällä St.Eriksplanilla ja illalla menen illalliselle Martinan ja Richardin luo. Eli nyt pitää kiirehtiä!

XOXO
Laura

13 comments:

 1. aaa, missä tuo kuvausspotti on !? tykkään lujaa sun asusta, niin monta kivaa postausta oot vähään aikaan pyöräyttänyt :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tä on ihan mun koulun läheltä, seikkaailtiin siellä yksi päivä :D Ja mikä tulee postauksien määrään, mulla on ollut liikaa aikaa :D

   Delete
 2. GAAAH ihan maagisia kuvia, toi mesta on ihan megapop! :D Täydellinen asu ja täydellinen tyttö! <3

  ReplyDelete
 3. Coooool itselläs! Mun on lähinnä ollut vaan aika kuollut viime aikoina, mutta pitää yrittää saada muutosta aikaan:-D

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia!:) Ja ihanat värit

  ReplyDelete
 5. mä en tiedä miks, mutta mulla tulee tästä mieleen urbaani nunna! Ja kengät ovat ihastuttavat:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah rakastan tota kuvausta :D:D hauskaaa

   Delete