28/01/2013

JUST MARRIEDFi: Kaikki ylimääräinen aikani on mennyt lähiaikoina kouluun ja siskoni häiden järjestelemiseen, tästä syystä on blogini viimeaikoina ollut normaalia hiljaisempi. Mutta nyt olen taas back on track J

Häät pidettiin lauantaina ja morsian oli maailman kaunein! Häissä oli paljon nuoria ja juhlimiset loppuivat vasta neljältä aamulla. Tunnelma oli loistava ja huomasi kyllä, että Anna ja Erik olivat nähneet paljon vaivaa hääjärjestelyissä. Huomenna hääpari lentää Afrikkaan häämatkalle, sen he ovat ansainneet!

Sve: Hej bloggen! Har varit en buzzybee med skola + har hjälpt till med systers bröllop, därför har bloggen inte uppdaterats lika ofta som jag skulle villa. Bröllopet var på lördagen och nu har jag tid att blogga igen.

Anyways, bröllopet var såååååå underbart! Anna var världens vackraste brud kan jag lova er. Själva festen räckte all night long och tror att de sista gästerna lämnade Manila först efter fyra på morgonen. Det var också roligt när det fanns så mycket unga på plats. Imorgon åker bröllopsparet till Afrika på bröllopsresa, det har A&E förtjänat! 

10 comments:

 1. Voi, miten kaunis sisko sulla!!

  ReplyDelete
 2. oi on kyllä kaunis morsian!

  ReplyDelete
 3. Upea morsian! Häät on parhaita. <3

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Kaasoilen ens kesänä ja hyvät hääohjelmanumerovinkit tulis tarpeen kun en ole kauheasti häissä ollut? Oiskos sulla jotain vinkata? :) Olisin super kiitollinen!

  -saraloves

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensinäkin varaa aikaa :D Varsinkin polttareita pitää ruveta järjestämään ajoissa, siskonikin polttareissa oli lähes 20 ihmistä niin pitää ajoissa päättää päivät, varata tilat/raflat/ohjelma jne. Ennen häitä 2 viikkoa sanoisin on kiireisintä aikaa, meillä oli ainakin paljon askartelemista ja sellaista. Riippuu tietty aina kuina braidezilla morsian on ;) heheh

   Delete
 5. Vaude mikä morsian, kaunis. Ihanaa kun häät jatkuivat aamuun asti. Niin meilläkin. Menin muutama viikko sitten naimisiin ja pelättiin etukäteen bileiden loppuvan liian aikaisin. Onneksi näin ei käynyt. Lähdimme itse pois puoli neljä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on kyllä hauskaa jos hääpari jää myös juhlimaan aamuuan asti, tietty ymmärrän jos hääpari haluaa viettää yhteistä aikaa aikaisemmin :)

   Delete
 6. oi paljon onnea heille <3 Anna on niiiin kaunis !

  ReplyDelete
 7. Hauskoja ja kauniita kuvia :) Onnea heille. ♥ Matka kuulostaa upealta kans !

  Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete