07/02/2013

Fix My Hair


Fi: Olen kohtapuolin lähdössä kampaajalle eikä minulla vieläkään ole tietoa mitä tulen tekemään. Tekisi mieli leikata taas polkkatukka ja värjätä se kylmemmäksi blondiksi. Toisaalta haluaisin kasvattaa taas pitkät hiukset. Dip dye? Ombre? Otsatukka? Polkkatukka? Blondi? Tuntuu, että minulla on liikaa ideoita enkä osaa päättää mitä hauskaa tekisin. ÄÄÄäääähhh. Aina sama ongelma. Noooh, on tässä vielä 30min aikaa brainstormata hahah. Onko teilläkin sama ongelma - aina kun menee kampaajalle niin ei ole käryäkään mitä haluaisi tehdä? Lupaan näyttää jokatapauksessa lopputuloksen myöhemmin. Puss <3

Sve: Är snart påväg till frisören för att bli fin i håret. Nu är det bara den stora frågan, vad skall jag göra med håret? Har typ 30min på mig att bestämma hahah. Är lite sugen på de blonda, och kortare pagen. Samtidigt skulle dip-dye eller ljusbrun ombre vara snyggt. beslutsångest big time!! ääääh! Varför är det alltid så svårt att bestämma sig? Är det någon ut av er som känner till detta problem? Men nu måste jag gå, lovar visa senare ikväll resultatet! Puss <3

6 comments:

 1. Toi ensimmäinen vasemmalla on ihana :) ! Mäki haluan kampaajalle, mut ei oo aikaa. Eikä rahaa. Mä haluaisin liukuvärjäysen, laita vaik semmonen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mullakaan oikeesti oo varaa, mut onneks tykkään puurosta koska sitä syödäänkin sitten loppu kuukausi :----)

   Delete
 2. ihan sama ongelma ! tiistaiks olis varattu aika kampaajalt... mutta mitäs sitten tekis? en viittis kauheen radikaalisesti näit muuttaa ku on sitte torstain ja perjantain wanhat ja pelkään jos en tykkääkkää niist niin pilaan koko wanhat :D mutta oon niin kyllästyny näihin nykysiin ! ombre/dip dyet oon kyl harkinnu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikäköhän siinä onkin, että ei ikinä tiedä mitä tekisi :D Mun mielestä laita ombre/dipdye koska se näyttää mageelta kun on kiharat. Niin laita joku kihara/nuttura kampaus vanhoihin :p Toisaalta ymmärrän kyllä jos haluat pistää varman päälle :) Hauskoja wanhoja!

   Delete
 3. Toi Gwyneth-kuva on ihana!
  Mulla oli se viimeksi kampaajalla inspis-kuvana mukana ;)

  Ootan, että nään sun lopputuloksen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. lopputulos näkyy uudemmassa postauksessa ;) Eli ei tullut upeaa gwynethia ainakaan tällä kertaa :p

   Delete