26/02/2013

Ketä olet? / Vem är du?


Fi: Jaksatte päivittäin lukea blogiani ja osa jättää jopa niin ihania kommenttejakin. Olisin utelias tietämään keitä te oikein olette. Niin utelias, että haluaisin nähdä kaikkien naaman, hahah :D Tehän tiedätte jo ketä minä olen - se outo tyttö joka ottaa wnb muotikuvia itsestään, pukeutuu välillä kuin pikkupoika ja tuhlaa aivan liikaa rahaa nettishoppailuun :p Olisi mahtava tietää keitä siellä tietokoneen toisella puolella on: Ketä olet? Mistä löysit blogini? Kiitos vielä tuhannesti kaikille jotka jaksavat käydä täällä lukemassa joskus niin tylsiäkin juttujani <3<3 Teidän takia pysyn motivoituneena postauksien suhteen!  U got the love ja muistakaa, että ilman teitä tämä ei olisi mielestäni yhtä hauskaa! Olisi ihanaa jos kertoisitte kommenttiboksiin vähän itsestänne :) 

Sve: Dagligen orkar ni kika in här på bloggen och skriva härliga kommentarer. Det skulle vara kul att veta vem ni är. Jag menar ni vet ju vem jag är - tjejen som tar wnb mode bilder, klär sig ibland som en liten pojke och använder allt för mycket pengar på nätshopping. Så till dig nu som läser min blogg:  Vem är du? Varför läser du min blogg? hur hittade du min blogg? Ni är underbara och vill passa på att tacka att ni orkar kika in här <3

30 comments:

  1. sun blogi on ihan kymppi! oot tosi style ja sulla on hyvä tyyli! blogisi löysin vasta indiedaysin kautta mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan :) oot niin positiivinen että sun blogiasi seuraa mielellään!! -Lintsu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos piristävästä kommentistasi! Toivottavasti jatkat lukemista jatkossakin :) puss <3

      Delete
  2. Meitsi on pian 20-vuotias, keväällä valmistuva vaatetusompelija, tanssija, herkistelijä, kova vaatekriiseilijä ja unelmoija. Yritän iloita arjen pienistä iloista ja elää täysillä!

    Sun blogiin eksyin toisen blogin kautta ja jäin kyllä totaalisesti koukkuun! Täältä löydän inspiraatiota ja piristystä(: kiitos ihanista postauksista, toivottavasti jatkat samaan malliin(;

    diioudii.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla vähän yksityiskohtia lukijan elämästä :) Ja kiva, että tykkäät blogistani. Meen tsekkaamassa ton sunkin blogiosoitteen :p

      Delete
  3. Heeeei! Mä olen Sirpa, vasta täytin 18 ja lukiossa olen. Ei mitään muistikuvia miten oon löytänyt sun blogiin, koska siitä on niin kauan jo. Tykkään tosi paljon sun tyylistä, et oon jaksanut seurata! ja jos haluat naaman nähdä, niin instagram: siiirpa :d

    jos sä oot joskus se outo tyttö joka ottaa kuvia ittestään, niin kyllä tästäkin kommentista tuli aika outo ja sekava :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et oo outo ja sekava :p Meen katsomassa instan :)

      Delete
  4. Jasmine. 22 år. Mig vet du ju redan ;)

    Hittade din blogg via någon tror jag eller så var det först efter att vi blev FB kaverin som jag bonga den på din sida eller nåt. Minns faktiskt inte fina du :) Men följer den för att du har så snygg stil! Lovely helt enkelt!

    http://cupidjazmine.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://karinanseikkailut.blogspot.fi/?m=1
    Moikka !!! ((: oon Karina ja rakastan sun tyyliäs iha äly paljon niin ku myös blogiaski! Oon löytäny sun blogin sillä tavalla että...sinä ihana tulit kommentoimaan blogiini monta kuukautta sitten (: älä muutu tuosta miksikään muuksi.Ihana persoona oot!

    ReplyDelete
  6. http://karinanseikkailut.blogspot.fi/?m=1
    Oot se ihana ja ihan erilainen ihminen kun muut ja kiinnostuksetki on sulla iha sika mielenkiintosia! Itse olen 16 vuotias Karina heslsingistä ja rupesin lukee sun blogias siitä lähtien ku tulit kommentoimaa mun blogii jotain kivaa ja hops mä jäin koukkuu tähä blogiis!

    ReplyDelete
  7. Roosa, 18, melkein valmis vaatetusartesaani. Haahuilija, oman yrityksen omistaja ja korujen tekijä, omistaa liian vähän aikaa. Haaveilee kaikesta. Sisustuskärpäsen muraisema, kuukauden päästä omaan asuntoon muuttava. Hullu kissanainen, joka rakastaa liikaa suklaata.

    ReplyDelete
  8. Heissan! Meikkis on Sanni, 22 vee oikeushallinnon opiskelija ja vielä ainakin hetken Vaasalainen. Blogiisi päädyin minun blogiini jättämäsi kommentin kautta ja olen siitä asti seuraillut postailuasi :) Inspiroidun paljon sun teksteistä ja kuvista (ehkä välillä vähän liiankin paljon) ja taisin juuri askarrella itselleni parit avaruuspaidat sun DIY-ohjeella... :)

    demondayssanni.blogspot.fi

    ReplyDelete
  9. Löysin blogisi vasta viime viikolla Indidaysin kautta ja selasinkin samantien pitkälle kirjoutuksiasi. Ihana, inspiroiva, upea tyyli! Jatkoon! :) Itse olen 27v. mediasuunittelija joka haaveilee matkustelusta, vaatteista ja kengistä.. Ihanaa kevään alkua. -Jenni

    ReplyDelete
  10. Hej!
    Mä oon Noora Helsingistä, oon lukenu sun blogia vasta muutaman kuukauden, tykkään sun tyylistä ja hullutteluista!

    Mun naaman näet täältä :D
    http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  11. Hei, olen Niina, 22, Kajaanista. Olen vuosia häpeillyt pukeutua kivasti (koska yhteiskunnan ja vaatevalmistajien läskiviha), ja nyt yritän opetella sitten pistämään päälle muutakin kuin mustaa ja löysää säkkiä. So far, so good.

    http://astrolatria.blogspot.com-osoitteesta löytyy minusta pari kuvaa :D

    ReplyDelete
  12. Apua en muista miten löysin blogiisi?? Oisitko sä jättänyt kommentin joskus mun aiempaan blogiin tai sitten näin sun kommenttisi jossain? En tiedä, aikaakin siitä alkaa jo olemaan, mutta liityin heti lukijaksi. Oot ihanan inspiroiva, tykkään asuistasi ja hiuksistasi! Seuraan instassakin, itse löydyn nimellä hhenje :--) Keep it up, mää tykkään!

    ReplyDelete
  13. Moi! Oon 18-vuotias tyttö Tampereelta, viimeiset yo-kirjotukset käsillä.. Haaveilen Tukholmaan muutosta ja Tukholman ylipistossa opiskelusta :) Aionkin hakea sinne nyt ensi kuun haussa! Toivottavasti vaan tärppää sitten.. Tykkään sun tyylistä tosi paljon, tosi inspaava :-)

    ReplyDelete
  14. Moi, olen Lauriina, alun perin Porista, sittemmin Turusta ja nykyisin Madridista !

    Kävit joskus meillä Glitterillä asiakkaana ja lupasit työkaverille mainostaa meidän mahtavaa palvelua - olihan se hehkutus pakko tulla katsastamaan ja täällä roukutaan edelleen ! :----)

    http://ddreamnation.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  15. Kiitos kaikille jotka ovat vastanneet tähän postaukseen. Ihan tosi hauskaa kuulla teistä kaikista :)

    ReplyDelete
  16. Moi, olen Riikka, 24v (ihan pian 25v, iik ikäkriisi) Turusta ja en kyllä edes muista miten tänne blogiin ekaa kertaa eksyin. Tykkään kamalasti sun tyylistä, kivasti saa inspiraatiota ;) Mä tykkään shoppailusta, matkustelusta (Lontoo on ehdoton suosikki kaupunki), valokuvauksesta ja urheilusta. Mun suurin pahe on irtokarkit ja paheena voi tavallaan pitää myös joskus vähän liiankin rentoa asennetta elämään ;)

    ReplyDelete
  17. oon 22-vuotias utelias, yleisesti hämmentynyt ja mustaa huumoria rakastava tyttö Kokkolasta. Muistaakseni joku bloggari on joskus tehnyt postauksen lempiblogeistaan ja sitä kautta eksyin tänne. Luen sun blogia koska vaikutat aidolta persoonalta, ja tytöltä jolta löytyy asennetta! Sun kuvat on myös aina niin upeita. :-)

    ReplyDelete
  18. Oon Marianne 21.vee (elokuussa 22), Turusta. Opiskelen amk:ssa sosionomiksi. :) Taisin löytää sun blogin Hannan blogin kautta (rewind and play again), kun satuitte molemmat olemaan Ruotsissa. :') Sun blogi on tosi inspaava, vaikka en itse kauheasti panosta vaatteisiin ja tyyliin, mut jotain pientä saattaa tarttua muiden ihmisten inspiroivasta tyylistä. :)

    ReplyDelete
  19. Kannan nimeä Veera, myöhemmin keväällä ikämittarissa luku siirtyy kuuteentoista, asun pienessä tuppukylässä ja rakastan elämää, hah :D Löysin sun blogin selatessa Inspiration -listaa ja sussa on just sellasta asennetta mitä ihailen :) ja sulla on ihan loistava blogi!

    ReplyDelete
  20. oon emma-lotta ja oon 17 (elokuussa 18 woopjes!) ja oon tosiaan lukion kakkosella ja mun intohimona on matkustaminen ja uusien juttujen kokeminen ja ootan tosi kovasti tota maagista kaheksaatoista ikävuotta! mutta tosiaan oon lukenu sun blogia vasta tosi vähän aikaa ja mulla ei oo mitään muistikuvaa mistä mä tän nappasin mut liityin heti lukijaks, koska sulla on niin ihana tyyli ja vaikutat niin mukavalta ja elämänhaluiselta, jota ihailen suuresti! oot jotenki niin inspiroiva persoona :---)

    ReplyDelete
  21. heipparallaa !
    en muista nyt kyl ollenkaa miten löysin sun blogin (olis kyl jännä tietää :D)
    mutta tosiaan tykkään sun blogista ja susta ihan hirmuisesti ! oot niin avoin ja sun pirtsakka luontees välittyy tännekin saakka! :-)
    täällä ruudun toisella puolella on 17 vuotias tyttö nimeltä Nanna. oon puoliksi saksalainen ja asunu koko "pitkän" elämän helsingissä. tykkään inspiroituu suntyyppisist ihmisist ja unelmoida kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä.

    http://alwaysbreathtaking.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  22. Heiii!!! oon anniina 19v. asun täl hetkellä tampereella, mut ennen asuin iha turun lähellä paimiossa. opiskelen teknillisessä yliopistossa ekaa vuotta ympäristö- ja energiatekniikkaa. oon lukenu sun blogiii jo iha hirvee kauan mut oon hyvin laiska kommentoimaa... ja pukeutumaa kivasti. ootan kesää et saan vaa joka päivä heittää jonku rennon mekon päälle eikä tarvii miljoonaa takkii ja sukkahousuja.

    AINIII!! ja sun ruotsinkieliset tekstit inspiroi mua välillä iha hirveesti. mun serkut on suomenruotsalaisia ja oon ollu yhen kesän töissä ahvenanmaalla niii tykkään iha hirveen paljon puhua ruotsia ja lukea sitä, mut kukaa ei täälpäi halua puhua mun kaa ruotsia. :(( tylsät ihmiset

    ReplyDelete
  23. Milla 21v täällä hei! löysin jokin aika sitten sun blogin jonkun seuraamani blogin kautta ja oon siitä lähtien lukenut tätä. tykkään niin paljon! paljon ihania ja kiinnostavia muotijuttuja, inspiraatiota, asuja jne. :)

    ReplyDelete
  24. Hei! Katja täällä, 19-vuotias rättikaupan myyjä kylymästä pohojosesta, Oulusta. Törmäsin sun blogiin jossakin Indiedayssin DIY-artikkelissa, tein itelle upean galaxytoppimekkosäkin ja luin kertaistumalta kaikki sun postaukset mitä oot kirjottanut. Siihen meni älyttömän kauan aikaa. Tykästyin sun rentoon asenteeseen, hyvään fiilikseen ja luovaan tyyliin. Oon saanu sun kuvista paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja paljon hyvää fiilistä.Kiitti, kuitti, ja jatka samaan malliin! Go girl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee jee ihanan piristävä kommentti <3<3<3 Toivottavasti galaxypaidasta tuli magee ;D

      Delete