12/02/2013

Matching Luggage

collage by me


Fi: Mitäs sanotte, eikös lentokentällä olisikin hauskempaa jos matkustaisi hienon matkalaukkusetin kanssa vanhan urheilukassin sijaan? Minun tekisi tosi paljon mieli ostaa jokin matkalaukkusetti. Tänä keväänä on sitä paitsi ehkä yksi killer matka tiedossa,  ja lentokentällä olisi paljon kivempi heilua siistien laukkujen kanssa ;) Mitä nyt tuossa vähän googletin, niin matkalaukut ovat kylläkin aika hintavia. River Islandilla oli yksi setti joka oli lähempänä budjettiani. Luulen, että menen vielä joku päivä kaupungille katsomaan jos sieltä löytyisi joku kiva. Muuten tilaan yksinkertaisesti netistä.

Sve: Visst skulle det vara roligare att resa med en snygg resväska set istället för den där gamla sportväskan? Är så himla sugen på att köpa en fin resväska, skulle vara i behov av en! Jag har dessutom kanske en killer resa nu på våren, så det skulle ju vara kul att se fin ut på flygfältet ;) Tittade lite runt på nätet och priserna är ganska höga på resväskor. Såg att river island hade några billigare varianter, men skall kolla inne på stan före jag beställer via nätet. 

6 comments:

 1. Mäkin haluaisin jonkun siistin matkalaukun :D Omistan jättikokoisen punaisen, jota rakastan ylikaiken, mutta se on liian iso esim. viikonloppu lomille. Sillon turvaudun rumaan mustaan tai rinkkaan. Joku normaalin kokoinen ja värikäs olisi siisti..

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo matkalaukut on kyllä must-have! Mulle tuli ihan puskista kauhee pakkomielle hahah :D

   Delete
 2. aivan ihania! mä joskus kiireessä menin ostamaan tylsän mustan matkalaukun... kyllä kaduttaa:/

  ReplyDelete
 3. Italialaiset on matkalaukkujen suhteen tosi tyylikkäitä ja valikoivia.

  Mistä tunnistaa junamatkalla italialaisen ja suomalaisen?
  Italialaisella on takuuvarmasti matkatavarat tungettuna tyylikkääseen vetolaukkuun, kun suomalaisella on tavarat käytännöllisesti jossain rumassa rinkassa.
  TRUE STORY.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah naulan kantaan Veera :--D sad but true...

   Delete