08/02/2013

Sheinside.com order



Fi: Nämä sheinsiden paidat tulivat keskiviikkona vihdoinkin postista minulle! Olin odottanut näitä kuin kuuta nousevaa enkä onneksi joutunut pettymään. Paketilla kesti tulla perille kolme viikkoa, mutta onneksi molemmat svetarit ovat hyvän kokoisia vaikka onkin kyseessä onesize. Sain jonkin verran kyselyitä kyseisestä  nettikaupasta ja voin kyllä suositella. Laatu tuskin on mitään parasta noilla hinnoilla ja matskuilla, mutta ainakaan ei kukkaro kärsi.

ps: Eilisen asupostaus coming up!

Sve: Äntligen kom dessa tröjor från sheinside.com! Vad jag har längtat! Det tog tre veckor för paketet att komma, men som tur sitter båda tröjorna bra fast det är onesize som gäller. Kan rekommendera nätbutiken till alla er som bara har tålamod att vänta på paket, hehe.

ps: Gårdagens outfit coming up!

11 comments:

  1. Uuuu, hienoja! Toi Batman-paita etenkin!

    ReplyDelete
  2. Ihan törkeen siistejä, etenkin toi musta - ai että !! C:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tykkään siitä hirmusti vaikka sitä onkin jo vähän kulutettu monessa muotiblogissa :)

      Delete
  3. Niin siistejä! Oon myös harkinnut tilausta sheinsidelle, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.. Toimituksenkin pitäs olla vähän nopeampaa tänne Englantiin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti :) Kannattaa tilata, varsinkin jos sun ei tarvitse yhtä kauaa odotella :p

      Delete
  4. hei nyt on ihan pakko kysyy ku oon suunnitellu samanlaisen FUCK -svetarin tilaamista - minkä pitunen sä oot ja oliks hihojen mitta aivan hyvä? ku muistelin kattoneeni sheinsiden sivuilta aikanaan et tossa on sleeve lenght vaan joku 55cm ja ite lähes 180cm pitkänä tarvisin mielellään tota viis senttiä pidemmät hihat. :D noissa vaan on aina välillä semmosia erikoisia poikkeuksia istuvuudessa niin sillä pohdin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle hihat on sopivan pituiset, mutta olen vaan about 162cm pitkä. Mutta mitä jos sä käärisit hihoja vähän? :) Tuossa batman pidassa hihat olivat mulle aika naftit, niin käytän sitä silleen, että just viikkaan hihoja vähän. Paita on muuten ihanan pehmoinen niin suosittelen kyllä tilaamista ja sopisi ihan varmasti sun tyyliin :p

      Delete
  5. hitto mun on pitäny tehä ties kuin kauan tilaus tonne mutten oo saanu aikaseksi! itekki oon katellu tota ekaa paitaa, se on iha ylisiisti :--)

    ReplyDelete