21/02/2013

Stockholm Shopping guide part1

Minulla on ollut jo todella kauan aikomus tehdä teille tälläinen shoppailuopas Tukholman kirppareista. Mikä olisi parempi ajankohta väsätä tälläistä postausta kuin päivänä jona pitäisi lukea 10h putkeen tenttiin? Osa kaksi tulee myöhemmin. Toivottavasti tykkäätte!

Missä? Brännkyrkagatan 82. Kyseiseltä ketjulta löytyy pari muutakin liikettä Tukholman keskustasta, mutta tämä on ehdoton suosikkini valikoiman ja siisteyden takia.
Mitä? Vintagea usealta eri vuosikymmeneltä sekä naisille, että miehille. Jos etsit paljettimekkoa, turkista tai flanellipaitaa on tämä vintageliike varma valinta.
Metropysäkki? Zinkensdamm (punainen linja)

Missä? Hornsgatan 77.
Metropysäkki? Zinkensdamm
Mitä? Kuten nimestä voi päätellä niin liikkeestä löytyy vain Filippa K:n vaatteita ja asusteita. Osa vaatteista ovat pr-vaatteita, vaatteita jotka olleet mallinukkejen päällä, muotinäytöksissä tai mainoksissa. Suurin osa on kuitenkin vähäkäytettyjä ja todella hyväkuntoisia vaatekappaleita sekä uusista ja vanhoista mallistoista. Tästäkin liikkeestä löytyy molemmille sukupuolille ostettavaa.


Missä? Skånegatan 75
Mitä? Stockholm stadsmission on paikallinen UFF., eli myynnissä on kierrätettyjä vaatteita jota ihmiset ovat vieneet keräyslaatikoihin. Hinnat ovat alhaisemmat kuin vintage liikkeissä ja itse olen löytänyt Skånegatanin stadsmissionista mm. Acnen mekon noin. 10 eurolla. Koska tukholmalaiset kierrättävät vaatteita ahkerasti, löytyy kirpputoreilta myös oikeasti kivoja juttuja! Kyseisen ketjun liikkeitä löytyy ympäri Tukholmaa.  
Metropysäkki? Medborgarplatsen (vihreä linja)


Missä? Hornsgatan 65.
Mitä? Vintagea herrasmiehille. Tänne kannattaa viedä poikaystävä! Liikkeestä löytyy tosin paljon asusteita kuten nahkalaukkuja jotka ovat naistenkin makuun.
Metropysäkki? Zinkensdamm (punainen linja)

3 comments:

  1. oon kohta lähössä ruotsiin viettää pitkää viikonloppua eli tää tuli tarpeeseen! :)

    ReplyDelete
  2. Tämä Stockholm shopping guide on tosi kiva sivu. Ostoksille vaan Tukholmaan tekemään löytöjä tämän perusteellla! terkuin äiti

    ReplyDelete