13/03/2013

Alexander Wang - Rocco BagFi: Tiedätte, että ostan suurimman osan vaatteistani ketjuliikkeistä ja kirppareilta, mutta välillä jopa minä pystyn tuhlailemaan (normaaliakin pahemmin). Klikkasin tämän Alexander Wangin unelmalaukun eilen kotiin outnetistä vaikka jopa -50% alennettu hinta tuntui aika korkealta. Ostin tämän kalliista hinnasta huolimatta hyvällä omatunnolla, koska kierrätin viime viikolla kirpparilla vanhoja vaatteitani ja käytin sitten tienaamani rahat tähän laukkuun. Kyllä köyhä opiskelija keinot keksii ;) Tilasin itse asiassa pari viikkoa sitten Wangin Morgan laukun (myös outnetistä), mutta palautin sen koska se ei tuntunut 100% oikealta laukulta minulle, tulin siihen tulokseen, että tykkään enemmän laukuista jossa on pidempi hihna. Rocco on ollut haaveenani jo kauan ja olenkin täysin varma, että tämä ei mene palautukseen. Kyseistä laukkua aion käyttää loppuelämäni =) Nyt voikin sitten olla shoppailulakossa jonkin aikaa!

Sve: Beställde denna härliga sak från outnet igår. Den är så himla perfekt! Jag brukar köpa typ alla mina kläder från kedjebutiker och 2hand men ibland så kan även jag köra på. Denna Wang väska var -50% på the outnet så kunde inte bara låta bli! Jag sålde kläder på loppis förra veckan och använde pengarna jag förtjänade till denna väska. Beställde faktiskt ett par veckor sen Alexander Wangs Morgan väska men den skickade jag tillbaka eftersom den inte kändes 100% som mig. Rocco väskan kommer jag helt klart använda resten av livet! Älska den :) 

6 comments:

 1. kyllä aina välillä saa hyvällä omalla tunnolla vähän arvokkaampia juttuja ostella :) mäkin tilasin pari päivää vihdoinkin sen monta vuotta rakkauden kohteena olleen michael korsin hamiltonin :) kiitos muuten tosta outnet-vinkistä, en oo sivustolla ennen käynykään enkä kyllä tiijä onko sinne meneminen hyvä idea :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on! =) Jos tosta theoutnetistä innostut niin annan sulle pari vinkkiä: jos sinne ilmestyy "new in" osioon joku unelmalaukku älä mieti 2min kauempaa ostatko sen vai et. Mulla on käynyt 100 kertaa silleen, että oon just ollu tilaamassa ja sit se onkin sold out. Mä veikkaan, että noita laukkuja tulee niin vähän, että ne menee heti (tietty riippuen merkistä, esim. wang, mulberry, miu miu jne menee oikeestaan saman tien). Toi laukku jonka tilasin tuli vähän ennen klo 11.00 nettikauppaan mutta yleensä uudet jutut tulee 12 aikoihin :) Sori tuli aika pitkä :D

   Delete
  2. toi laukku jonka tilasin niin oli esim. mun klikkauksen jälkeen loppuunmyyty :o Aina voi kato tilata ja lähettää takaisin ;)

   Delete
 2. Joo siis toi on täydellinen! Ite oon toistaseks tyytyny Modekungenin mustaan kopioon tosta samasta laukusta...

  ReplyDelete
 3. Mitä maksoi? Voit tekstata mun kännykkään ;) t. äiti

  ReplyDelete