04/03/2013

AUSSIE BLOG AWARDS


Fi: Vihdoinkin saan paljastaa teille, että blogini on ehdolla Aussie blog awardseissa Readers’ Choice ja Best Fashion Blog –kategoriassa!!  Olen tosi onnellinen ja otettu siitä, että pikkuinen blogini on päässyt näin pitkälle. Vasta tänään sain tietää ketä muita on ehdolla ja pakko sanoa, että kanssatoverit ovat aika korkeaa tasoa. Sieltä löytyi monta blogia mitä seurailenkin, mutta se on vain hauskaa :) Blogipostauksien tekeminen vie aika paljon aikaani (vaikka rakastankin sitä) joten upea fiilis kun saa tällaisen tunnustuksen. Aussie blog awardsin oma tuomaristo valitsee kunkin kategorian voittajan, mutta te arvoisat lukijat päätätte readers choise voittajan. Voit käydä äänestämässä täällä (KLICK) ja osallistut samalla kilpailuun jossa voi voittaa mm. Tjäreborgin 500 euron arvoisen kaupunkilomalahjakortin =)

Sve: Äntligen får jag avslöja till er mina kära läsare att min blogg blivit nominerad i Aussie blog awards i katagorierna Readers’ Choice och Best Fashion Blog. Är så himla glad att min lilla blogg kommit så långt =) Jag tycker alla bloggare i min kategori är vinnare, då jag tävlar mot oerhört duktiga tjejer. Här (KLICK)kommer ni till röstningen, om ni har tur kan en av er vinna ett presentkort till Tjäreborg värd 500€ =) Puss på er <3 

10 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos reetta! Aika puskista, että mun blogi on ehdolla, kerrankin tosin positiivinen yllätys :)

   Delete
 2. Grattis här också! Röstade på dej och kommer snart publicera ett inlägg om dej också. Yay! Supermycket grattis :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos kaikille onnitteluista! Teidän takianne sitä ehdolla ollaan :)

  ReplyDelete
 4. Just hyvä, että oot ehdokkaana! Onnea! Sun blogi on paljon paremppi MUOTIblogi kun monet muut, jotka itseään muotiblogeiksi nimittävät :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos very very paljon! Ehdolla olevat blogit on kyllä mielestäni kaikki aika hyviä :)

   Delete