11/03/2013

Sick And Tired Of Being Sick And Tired

Fi: Olen pahemmassa kunnossa kuin eilen ja minä kun haluaisin niin paljon mennä treenaamaan tänään! Huomenna on tosin pakko mennä kouluun vaikka olenkin kipeä, joten voin kai yhtä hyvin ottaa huomenna teille asukuvaa. En lupaa kylläkään mitään fancya koska nenä on punainen ja muuten olen valkoinen kuin lakana =D Kuvamateriaalin puutteessa näytän teille random kuvia mitä löysin koneeltani.

Sve: Känner mig så himla sjuk. Hoppas på att detta går över asap, vill gå och träna! Imorgon måst jag fara snorig till skolan så kan väl lika bra fota en dagens till er imorgon också. Men lovar ingenting fancy eftersom näsan är röd och annars är jag blek som ett spöke =) 

14 comments:

 1. Anteeksi kun huomautan ja varmaan aika monilla on sama otsikko, mutta huomasitko sattumalta että yhdellä toisella henkilöllä viimeaikana oli täysin sama otsikko kuin sinulla nyt? Hänen postauksensa julkaistiin pari päivää sitten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tule ainakaan nyt mieleen ketä tarkoitat? Voi olla, että olen kyseisen otsikon myös nähnyt jossain blogissa kerta se oli päässäni, mutta anastacian biisistä on kyse :) Ehkä olen mennyt vahingossa matkimaan, sellaista sattuu. Eikä huomautus haitannut :p

   Delete
 2. Törkeen makeet kynnet, ei oo varmaan lakkaus vaan joku muu systeemi? Tekokynnet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ne on gina tricosta ostetut tekokynnet :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos, tänään jo parempi fiilis :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitti, vaikka nämä onkin vaan aika random heheh :D

   Delete
 5. AMAZING pictures! :) I totally love your style of taking photos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Julia, even though these pics are just some random snap shots =)

   Delete
 6. Törkeen upee asu alimmassa kuvassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! tekis jo niin mieli pukeutua mekkoihin (ilman sukkahousuja!!)

   Delete