01/03/2013

So Cool it Hurts


Fi: Kuvittelen joskus olevani badass kun pistän mustan nahkaliivini, korkeat korot ja lippalakin päähän -reality check! Jos joku on viileimmistä viilein niin se on Azealia Banks (joka muuten tulee Flowhun WOOP WOOP!). Missä mun viileät tanssiliikkeet, räväkkä asenne ja upeat sääret on?! Aina ei mene nallekarkit tasan…

Sve: Jag tror ibland att jag är en badass då jag har på mig min svarta skinnväst, höga klackar och en keps – reality check! Om någon är coolare än icecool så är det nog Azealia Banks (som förresten kommer till Flow på sommaren, WOOP WOOP!). Var är mina snygga dancemoves, den häftiga attutuden och långa benen? Ingenstans antar jag…

6 comments:

 1. kirosin viime kesänä ku azealian piti olla ruisrockissa esiintyjänä mutta se peruuntuinkin! noh, tänä kesänä sit flow:ssa :)))))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo flowhun on kyllä pakko mennä tänä vuonna. Voisin kuvitella, että Azealia on hyvä live-esiintyjä :)

   Delete
 2. joo, tänä vuonna on kyllä aika kovat artistikiinnitykset! viime vuonna oli aika pettymys, ne mitä lähinnä kiinnosti oli miike snow, bon iver ja feist, ni jäi välist. elättelen toivoo et saisin sinne kuvaajapassin tänä vuonna ku kaveri vähä puheli et sais semmosen mulle ehkä hommattua, ois nättii :) ootko disclosuree ja of monsters and menii kuunnellu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvaajapassi, ei paha! :) En oo oikeastaan doscoluree mutta of monster ja menii oon. Onks nekin tulossa flowhun?! jeij :)

   Delete
 3. joo, niinpä, vähän nautiskel bissee, kuunnella hyvää musaa ja napsii kuvii, ois helmee! ja ku en ois kuitenkaan mikään flow:n virallinen kuvaaja, ni ei sillee tarvis stressailla sen enempää et kunha ny muutaman kivan kuvan sais :) joo on kummatki! http://www.youtube.com/watch?v=93ASUImTedo <- tos on sitä disclosuree.

  ReplyDelete