26/04/2013

ID Fashion Photo Shoot

 Mainitsin teille pari viikkoa sitten, että olin Helsingissä. Kyseessä oli Indiedaysin Fashion Photo Shoot-kuvaukset jossa allekirjoittanut oli kuvausjärjestelijänä. Fashion Photo Shootit on osa Indiedaysin BLOGI TV sarjaa, jotka toteutettiin Indiedaysin ja Inspiration-bloggaajien voimin. Kuvauksissa 9 bloggaajaa pääsivät näyttämään kykynsä erilaisissa hommissa ja oli todella mielenkiintoista olla paikan päällä näkemässä tämä kaikki! Muotikuvauksissa esitellään Vilan kevät/kesä2013 – mallistoa joten luvassa on paljon printtiä ja väriä.


Kuten jo mainitsinkin, niin olin paikan päällä kuvausjärjestelijänä. Olin käytännössä kuvauksissa jokapaikanhöylänä, tein siis enemmän tai vähemmän kaikkea.Päivän aikana tuli muun muassa puettua malleja, autettua valokuvaajaa valojen ja heijastimien kanssa, mietittyä stylistin kanssa asujen yksityiskohtia, haettua kaupasta paristoja (joita tarvittiin valoihin), ripoteltua kukanlehtiä mallien päälle ja pidettyä huolta muista pienistä yksityiskohdista. Kaiken tämän lisäksi tutustuin uusii ihmisiin ja sain nähdä luovia tyyppejä itse hommissa =)
 Malleina kuvankauniit Silja ja Jasmin

Valokuvaajana toimi valokuvausta opiskeleva Krista.
Stylistimme Emmi
 

Sharon loihti mallien upeat meikit. 
Kuvausten toimittaja Christina julkaisee 2.5 blogissaan artikkelin Fashion Photo Shootista, so stay tuned ;) 
Lahjakas Anna-Liisa laittoi tyttöjen tukat uuteen uskoon (pitää itsekin kokeilla tuota Siljan wet-lookkia!!) 

Hauskan päivän päätteeksi menimme vielä porukalla Indiedaysin toimistolle juomaan kuplivaa ja syömään sushia. Kaikilla ei enää pitkän päivän jälkeen pysynyt sushipuikot moitteettomasti käsissä, mutta ainakin naurua riitti =D  

Fashion Photo Shoot -jakso julkaistaan 2.5 mutta katsokaa ennen sitä ihmeessä Fashion Photo Shoot by Silja ja Fashion Photo Shoot by Jasmin – jaksot! Odotan jo innolla tulevia BLOGI TV:n jaksoja joita on luvassa tulevan kevään aikana!


 Kaikki vanhemmat Indiedays Blogi TV -jaksot: http://showroom.indiedays.com/blogi-tv/


Valokuvat ovat Making of -kuvaaja Caseyn ottamia.  

3 comments:

 1. Kylläpän sitä taas edustan näissä kuvissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. just hyviä :---) Ja edustat myös mun bannerin yläpuolella ;)

   Delete
 2. Tämä olikin hauska juttu, en ollut ehtinyt yhtään seurata ketä kaikkia tässä oli mukana, mutta hyvää jälkeä tuli :)

  ReplyDelete