03/04/2013

Neon Green Galaxy


Fi: Tässä yksi Tokion asukokonaisuuksistani. Inspiroiduin värikkäästä seurastani ja laitoin neonvihreää mustan sijaan päälleni. Tykkään lopputuloksesta vaikka näytänkin siltä, että olisin menossa viettämään St. Patrickin päivää =D  Tuon avaruuskuosisen mekon ostin ensimmäisenä päivä Tokiosta eräästä kauppakeskuksesta ja pipo on Harajukusta pienestä putiikista. Mielestäni vaatteet ovat täydellisiä matkamuistoja :) Toivottavasti suomessakin voi pitää kohta nahkatakkeja ja lyhyitä mekkoja. Minusta on helpompaa pukeutua hauskasti ja sekoittaa eri tyylejä kun ilmat hiukan lämpenevät ja isot neuleet ja paksut takit voi viskoa ullakolle..  

Sve: Här är en av mina Tokyo outfits som jag ville visa er. Blev nog lite inspirerad av färgbomben Martina och hade på mig neon-grönt istället för svart. Tycker om helheten även om det kanske lite ser ut som jag skulle gå och fira St. Patricks day =D Hittade galaxy-printed klänningen från ett stort köpcenter i Tokyo och mössan är från en liten butik från Harajuku. Tycker kläder funkar perfekt som souvenirs från olika resor :) Hoppas bara på att man snart kan använda också här i Finland lite svalare kläder! 

8 comments:

  1. Oi tosi makee tämä tyyli! :) Ihana kontrasti tulee kirkkaasta vihreästä ja mustasta, tykkään!

    http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. haha eka luin ton postauksen missä oli pinkki pipo! no, sitten avasin tän ja oonkin ehkä sitä mieltä, että ottaisin vielä mielummin ton vihreän !!! :D
    oon ihan pipohullu
    muut naiset kerää vuittoneita ja korkokenkiä, meikä pipoja.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha no siinä tapauksessa sun pitää mennä kirppareille metsästämään, sieltä löytää parhaat pipot =)

      Delete
  3. Mikä täydellinen nahkatakki! :)

    ReplyDelete
  4. cool asukokonaisuus :)

    ps. huomasitko muuten että lauantaina avattiin kaskenkadulle uusi kirppis? vanhan bar päiväkodin tilalle, semmoinen ihana vanha puutalo joka on sisustettu maalaisromantikka tyyliin :) kerrankin tunnelmallinen ja viihtyisä kirppis ihan keskustan ytimessä!

    ReplyDelete