29/04/2013

RED





Fi: Rihannan ”We found love” musavideon jälkeen olen halunnut kokeilla 2pac inspiroivaa huivia hiuksissa. Videon julkaisemisesta on jo yli vuosi mutta olin unohtanut koko jutun kunnes löysin tämän huivin vanhempieni luota. Tänään se saa koristaa päätäni. Mitä pidätte? Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Oma viikko alkoi aamusalilla ja kohta lähden töihin :) Huomenna vappu, jee jee!

Sve: Efter att jag sätt Rihannas ”We found love” musikvideo har jag velat knyta en 2pac inspirerad duk på huvudet. Musikvideon publicerades typ ett år sen så hade glömt hela grejen. Förra veckan hittade jag den här röda duken hos mina föräldrar och idag får den åka på! Vad tycker ni om den? Ha en trevlig dag! Själv var jag just på gym och snart skall jag dra till jobbet :) 

9 comments:

  1. Ihana ihana ihana!!!!! Mä oon halunnu testata tuota samaa mustalla ja punasella huivilla, mutten tiä mistä noita löytäis. Ja nyt kun rupesin miettii niin vois kokeilla myös valkosta ja sinistä ;D
    Ja sun hiukset näyttää tosi kivan värisiltä noissa kuvissa.

    http://newlife-jnn.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos hirmusti <3<3<3 Noita huiveja löytyy cittarista :----D

      Delete
  2. hehee mä pidin tolleen huivia joskus pari vuotta sitten kokoajan :D se on kiva! nyt on jotenkin jäännyt. kiitti muistutuksesta, pitääkin taas kaivaa noi huivit jostain esiin!
    ja ihana kiharapilvi vau<3

    ReplyDelete
  3. Jag tycker det är supersnyggt nu till sommaren! :)

    ReplyDelete
  4. miten oot saanu hiukset noin näteille laineille? ihan perus raudalla rykässy vai? tosi kivan näköset! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://larakoo.blogspot.fi/2011/09/my-first-videoblog-please-be-gentle-d.html <--- laitan mun kiharat aina tuolla tavalla :) toivottavasti auttaa, puss <3

      Delete