14/05/2013

Q/A


Pahoittelut tämän postauksen viivästymisestä. Ryhdyin eilen tekemään kysymyksistä videopostausta mutta ei siitä sitten tullut mitään =D Se meni ihan pelleilyksi, hahha. Voin toki näyttää teille videon jossa nauran hermostuneesti, puhun itsekseni, tiputan juomapullon ja yritän olla normaalisti (huonolla tuloksella). Elikkä tällä kertaa kyssärien vastaukset tulevat ihan vanhankoulun tapaan =) Kiitos kaikille kysymyksistä! 


 1. mitä opiskelet? Olen ymmärtänyt, että jotakin muotialaan liittyvää, mutta onko näin? Ja missä opiskelet?
V: Opiskelen tällä hetkellä kauppatieteitä Turun Hankenilla (Åbo Akademi). Pääaineeni on markkinointi ja olen esim. opiskellut muotimarkkinointia vaihdossa Tukholmassa. Olen myös suorittanut muoti ja vaatemuotoilun opintoja kauppatieteiden ohella. Mutta tällä hetkellä opiskelen ainoastaan kauppatieteitä blaaaaah.

2  Kuinka vanha olet?
V: 23 vuotta =)

3   tränar du mycket? och hur tränar du isåfall?
V: Jag tränar tillräckligt. just nu kör jag på ett program med ben 2 ggr i veckan + Övrekroppen 2ggr i veckan + aerobisk 3 ggr i veckan. Älskar att röra på mig!

4    Lapsuuden toive ammatti?
V: Niitä on ollut monia, mutta näin äkkiseltään tulee ensimmäisenä mieleen lentoemäntä.

5. Lempi muotisuunnitteljia?
V: Minulla ei oikeastaan ole yhtä tiettyä lempi designeria, mutta jos yksi pitäisi valita niin Coco Chanel koska hän oli niin rohkea ja näytti, että naiset voivat tehdä ihan mitä vain.  Edesmennyt Alexander McQueen oli myös nero, Yohji Yamamoto tekee taidetta ja rakastan Alexander Wangin sporttista tyyliä.


6.Sinun mielestä 3 parasta vaateliikettä?
V: Shoppailen nykyään eniten netissä, mutta fyysisistä liikkeistä parhaat ovat Södermalmin vintageliikkeet, weekday ja urban outfitters.

7.Paras vuodenaika? Miksi?
V: KESÄ! Koska se on inspiroivaa aikaa ja mulla on synttärit =)


8.Onko sinulla harrastuksia?
V: Kuntosali, lenkkeily, blogi ja piirtäminen. Uhkasin kyllä tuossa pari päivää sitten aloittavani perhostenkeräilyn koska haluan tehdä perhostaulun itselleni =D

9. 10 mielestäsi tärkeitä vaatekaapin "must have"-tuotetta? :)
V: Kaikista tärkeintä on omistaa perusvaatteita jonka pohjalta voi rakentaa mielenkiintoisempia asukokonaisuuksia. Eli itse panostaisin (1)mustiin pillifarkkuihin, (2-3) valkoiseen t-paitaan ja toppiin, (4) valkoisiin converseihin, (5)mustaan nahkatakkiin, (6) isoon nahkalaukkuun ja pikkumustaan (7). Asusteet ovat mielestäni myös tärkeitä koska niillä saa vanhoihin vaatteisiin helposti uutta ilmettä, tämän takia panostaisin esim. (8) isoon kaulakoruun, (9) hattuun sekä (10) värikkääseen huulipunaan.


10. Millaista musiikkia kuuntelet? kerro vaikka muutama lemppari bändi!
Paras keikka jolla olet ollut?
V: Musiikkimakuni on aika kausipainotteinen mutta tällä hetkellä kuuntelen taas pitkästä aikaa paljon hiphopia. Commonia, A Tribe Called Questia, Sean Paulia ja Janet Jacksonia on tultu kuunneltua lähiaikoina paljon. Rakastan myös ruotsalaisia artisteja kuten Veronica Maggiota, Timbuktua ja Norlie & KKV:ta. Parhaat feel good artistit ovat Foster The People, Daft Punk, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros ja Miami Horror. Paras keikka on varmaankin Snoop Doggin keikka Münchenissa 2009 jossa olimme ystäväni Nooran kanssa.

11. Lemppari kaupunki Suomessa?  Lemppari kaupunki ulkomailla? Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?
V: Turku, koska tämä on kotini. Lempi kaupunkini jossa olen käynyt on ehkä Reykjavik tai Tokyo. Seuraavaksi tulen matkustamaan Lontooseen (liput jo hankittu), mutta haluan nähdä New Yorkin niin pian kuin mahdollista! Niin ja kesän lopulla myös tyttöjen kanssa joku reissu WOOP WOOP! 


12. Viimeisin musiikkilöytösi? Tämän hetken kuunnelluin kappale?
V: Vastaan musiikkilöytöön Lana Del Rey, koska olen vasta nyt tajunnut kuinka lahjakas hän on. Kuunnelluin  biisi tällä hetkellä ehkä Daft Punk - Get Lucky, kesähitti! 

13. Viimeksi lukemasi kirja? Lempi kirja?
V: Tylsä koulukirja markkinoinnista =D Lempi kirjani ovat Harry Potterit hahah.

14. Millaisista elokuvista tykkäät? Lempi elokuva?
V: Mulla on maailman oudoin elokuvamaku! En ikinä tykkää mistään ja sitten unohdan kaikki elokuvat saman tien, olen mm. katsonut American Gangsterin kerran, todennut sen huonoksi ja sen jälkeen vuokrannut sen vahingossa 2 kertaa :D:D:D Elokuvia mistä pidän on kaikki Star Warsit, Harry Potterit ja Pretty Woman on ihan paras!

15. Sun lempipaikka maailmassa?
Rakastan istua kahviloissa ja mua harmittaa ettei suomessa ole kahvilakulttuuria. Asuessani Tukholmassa rakastin Söder-malmin kahviloita. Vastaus on siis boheemit ja nuorekkaat kahvilat ympäri maailmaa =D


16. Lempibaari Turussa?
V: Blanko, ja joskus Dynamo sille päälle sattuessa. 

17. Monta paria kenkiä omistat? 
V: Noin 40 paria, mikä on mielestäni liikaa. Minua ahdistaa jos kenkiä on liikaa joten aion taas viedä kirpparille osan.

18. Lempiblogisi?
V: Lempiblogini vaihtuu tosi usein, mutta yksi suosikeistani on kyllä Fanny Lyckman. Suomalaisista blogeista tykkään Fashion Hegemonysta ja Alexandras. 

9 comments:

  1. MITÄ MITÄ MIKS EN TIENNYT ETTÄ OOT KAUPPIKSESSA ??!

    ReplyDelete
    Replies
    1. koska se on mun suuri synkkä salaisuus :----D kolmatta vuotta viedään jo ;)

      Delete
  2. I don't understand the answers, but I like the pictures a lot!
    bbyangelx.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeheh thanks :D It's just some boring stuff about me :---D

      Delete
  3. Kiva oli kuulla susta lisää :)

    Vaikka musta toi lause "suomalaisilla ei ole kahvilakulttuuria, on nykypäivinä joku urbaanilegenda"? Tai sitten siellä Turussa ei ole? Ainakin mun ystäväpiiri on harrastanut viimeiset 15- vuotta kahviloissa istumista ja mun näköpiirin mukaan moni muukin. Näin ainakin Helsingissä ja Jyväskylässä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä täällä Turussa myös kieltämättä kahvilla käydään, mutta ei ikinä yksin. Jos menisin täällä tietokoneen kanssa tekemään kouluhommia kahvilaan (mitä tein tukholmassa todella usein) niin se ei jostain syystä tunnu hyvälle :D:D

      Delete
  4. 40 paria kenkiä! :D Se on iha mukava määrä kieltämättä :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei Jasmin älä sä hei siellä yhtään, näin sun instagramista, että olit TAAS ostanut korkkarit hehe :---D

      Delete
    2. No huuupsista! :DD en voinut vastustaaaa <3

      Delete