07/08/2013

Good Morning Sunshine







Fi: En usein laita tällaisia arkikuvia blogiini, mutta tänään teki mieli kuvata jotain muutakin kuin muotijuttuja. Olisiko teistä kenties mielenkiintoista nähdä enemmän kuvia ja juttuja vapaa-ajaltani? =) Olen ottanut tämän aamun rennosti. Olen juonut mustaa kahvia lempi kahvikupistani (rakastan muuten kahvikuppeja ja haluaisin kerätä 10 eri sarjaa samaan aikaan =D), lakannut kynteni, syönyt banaanipuuroa ja katsonut pari jaksoa pretty little liarsia (rakastan salaa kaikkia teinidraamasarjoja). Tänään on hyvä päivä tiedossa, I can feel it!


Sve: Det är sällan som jag lägger upp bilder från min vardag men idag ville jag fota något annat än mode grejer. Skulle ni vara intresserade av att se mera bilder från min vardag? Har haft en underbar och lugn morgon idag. Har druckit svart kaffe från min favorit kaffemugg (älskar kaffemuggar och skulle villa samla på 10 olika serier samtidigt =D), målat naglarna fina, ätit banangröt och tittat ett par avsnitt Pretty Little Liars (älskar ju alla teenage dramas, haha). Har en känsla på att denna onsdag kommer bli en bra dag =) 

9 comments:

  1. I H A N A postaus! Ehdottomasti lisää tälläsiä :) Mulla oli aamulla kans kutina, että tästä tulee hyvä päivä, enkä vielä oo ainakaan menny pieleen sen suhteen :) Toi kahvikuppi kuva on mun lemppari, niin tunnelmallinen. Tuo viimeinen tekstikuva on myös ihana :)

    http://newlife-jnn.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. halutaan arkijuttuja! PLL on niin hyvä sarja, katottiin Valtterin kanssa 1. kausi Netflixistä mutta ei olla raaskittu ostaa lisää. Se on niin koukuttava, katsottiin varmaan parhaimmillaan 7 jaksoa putkeen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tarvi ostaa kun kattoo netistä ;) Ja pakko myöntää, että oon katsonut noita melkeen koko päivän hahah

      Delete
  3. Nää on just kiinnostavia, kun ei usein tämmösiä täällä näe ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi hyvä homma, oon aina ajatellut, että tällaiset kuvat olisi tylsiä :) Ehkä näitä tulee sitten lisää jatkossa. Vaihtelu virkistää :---)

      Delete
  4. mä tykkään arkijutuista! ja mustasta kahvista <3 ja kahvikupeista!
    hihi, tää oli ihana postaus <3

    ReplyDelete
  5. JOO! arkijuttuja, tasaisin välein(!!)

    ReplyDelete