07/08/2013

London Calling

Fi: Menemme poikaystäväni kanssa Lontooseen seikkailemaan ensi viikolla ja vaikka olemmekin siellä kerran pikaisesti käyty (oltiin siellä vain yksi kokonainen päivä sateen keskellä =D) niin emme tunne kaupunki ollenkaan. Olisiko teillä vinkkejä parille turistille parhaista ravintoloista, kaupoista, baareista ja nähtävyyksistä? Olisi kiva nähdä jotain muutakin kuin Oxford Streetiä tällä kertaa =D Tattista jo etukäteen <3

ps: Olen tehnyt tänään hiukan Lontoo researchia ja jostain syystä herkullisten jääkahvien kuvia on tullut monta kertaa eteen. Mun on pakko saada nyt heti yksi Frappuccino (ja tietenkin ekstra kermavaahdolla loman kunniaksi!) :D


Sve: Jag och min pojkvän skall på äventyr till London nästa vecka och nu så behöver jag er hjälp. Vi är nämligen båda helt turister i staden och jag skulle bli jätte glad om ni tipsade om Londons bästa restauranger, butiker, barer och annat skoj som man borde se när man är där =) Vore helt superduper snällt! <3 

Ps: Har liite googlat runt i nätet om London och kan inte nu tänka på något annat än Starbucks. Jag måste få genast en Frappuccino (med extra grädde lovet till äran) =D 

10 comments:

  1. Oi mäki haluun :)

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Camden Town ja Regent's Park on ihania! Ja sit esim. ravintoloista Wahaca on aika kiva, niitä on useampia ja paikat löytynee googlettamalla :)) P.s. Mun blogissa on kans Lontoo-tagin alla kaikkee kaupunkiin liittyvää ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meen heti tsekkaamaan blogistasi! Kiva saada tollasen kokeneen konkarin vinkkejä :--)

      Delete
  3. Meiä blogista löytyy Lontoo tagin alta paljon kaikkea ;) Suosittelen pubilounasta (esim Wetherspoon -ketju on ihan jees!) englantilaisen siiderin maistamista (Bulmers!) Camden Townia, Brick Lanea (sunnuntaisin markkinat) ja Primrose Hilliä (ihanat maisemat Lontooseen + koko seutu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo näin mä muistelinkin, meen katsomaan teidän juttuja blogistanne :) Kiitos!

      Delete
  4. camden on ihan ehdoton, sinne pääsee helposti metrolla :) portobello market on kans yks huippu paikka! jos tykkää kierrellä museoita/näyttelyitä niin niitä riittää kyllä ihan jokaiseen makuun. leicester squaren lähistöltä löytyy ainakin mun mielestä monia hyviä ruokapaikkoja. hyvää reissua! :)

    ReplyDelete
  5. Suosittelen ainakin kiertelemään Soho/Covent Garden aluetta, siellä on ihania vintageliikkeitä ja jotenkin niin mukava tunnelma, sekä myöskin kivoja kahviloita. Nähtävyyksiä Lontoossa on kyllä hulluna, itelleni jäi ehkä parhaiten mieleen perus Big Ben sekä Buckingham Palace. Tuolla Victorian alueella missä tuo palatsi sijaitsee on myös kiva pubi, The Bag o' Nails.
    Myöskin Notting Hillin alue oli aivan ihana, siellä on myös Portobello Road, mistä tein ihan mahtavia löytöjä, ja oli kiva myös hypistellä kaikkea antiikkia ym vaikkei mitään olisi ostanutkaan. Jaaaa voisin vielä myös mainita Chelsean hienostoalueen, siellä oli kivaa vaan tuijottaa suu auki hienoja rakennuksia :D Chelseassa Tite Streetillä on asunut myös Oscar Wilde, ja pitihän sekin talo toki käydä pällistelemässä, haha!
    Kaikkiin paikkoihin pääsee kätevästi metrolla. Kivaa matkaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti vinkistä, varsinkin toi Soho kuulostaa meikäläisen hommilta :)

      Delete
  6. Westfield on hyvä kauppakeskus, sieltä löytyy kaikkea topshopista kalliisiin merkkikauppoihin! Sitten Notting Hill on absolute must, ihana kaupunginosa (mys faktor 1000!) ja siellä on pikku kahvila nimeltään humming birds bakery jossa saa tosia hyviä kaloripommeja! Myös Kensington on hyvä shoppailu alue sillä se ei ole ihan yhtä täynnä turisteja kuin Oxford Streetillä :) Ha en bra resa!

    ReplyDelete