18/08/2013

London - Part 1
Fi: Tässä on osa lupaamistani reissukuvista. Tuli otettua aika paljon kuvia, mutta näytän teille vain pienen osan täällä blogissa =) Lontoo oli kyllä sellainen shoppailuparatiisi, että pois alta! Kuvitelkaa Tukholman NK kerrattuna viidellä, tai Biblioteksgatan potenssiin 10! Siellä oli niin paljon kauppoja, että jopa tällaiselle himoshoppailijalle meni pala kurkkuun hahah =D Kahvilatkin oli juuri niin ihania kuin vain voi kuvitella, harmi etten voi juoda kahviani joka päivä yhtä boheemissa ympäristössä… Tässä on joka tapauksessa osa kuvista ja kysykää ihmeessä jos tulee jotain kysyttävää Lontoosta =)

Sve: Här är en del av bilderna som jag lovade visa er. Tog ganska mycket bilder under resan men visar bara en liten del i bloggen =) Om ni varit i London vet ni hur underbart det är att shoppa där! Det är liksom NK gånger 5 eller Biblioteksgatan i potens 10. Där hade även jag som älskar att gå runt i klädbutiker något att svälja hahah =D Caféerna var också hur mysiga som helst, synd att jag inte kan dricka varje dag kaffe i lika ett bohemt ställe :p Här har ni i alla fall lite av bilderna, fråga bara om ni undrar något angående London =)

12 comments:

 1. mun lontookuume kasvaa!
  kyselen sitten sulta vinkkejä kun joskus pääsen reissuun;) ihania kuvia aah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kysy ihmeessä ja rakastaisit sitä ihan varmana! :)

   Delete
 2. Aaaah <3 LONTOO!!! Ei muuta sanottavaa. :D

  ReplyDelete
 3. oon ite suunnittelemassa reissua lontooseen lokakuulle, joten olis kiva jos tekisit postauksen jossa kerrot sun suosikkikahviloita, -vintageliikkeitä yms. :) ja kuvia saa postata niin paljon kuin sielu sietää, mä en ainakaan kyllästy matkakuviin koskaan!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. miksen voisi tehdäkkin, en kyllä mikään asiatuntia 5pv jälkeen oo :D

   Delete
 4. oh gosh....kuulostaa ja näyttää niin täydelliseltä! lisää vaan näitä matkajuttuja tulemaan, en kyllästy ikinä:D

  ReplyDelete
 5. lisää kuvia tulee huomenna :) Lontoo oli kyllä niin täydellinen!

  ReplyDelete
 6. Mä rakastan noita pinkkejä ja muitakin värikkäitä ovia,joita siellä on <3 lontoo on kyllä euroopan paras shoppailukaupunki !!!

  ReplyDelete
 7. Itekki olen menossa ens kesänä Lontooseen niin ois kiva kuulla sun must see ja tietenki shoppailu paikkoja!! Ja ihania kuvia, kesää odotellessaa :3

  ReplyDelete