12/08/2013

Pink & Fluffy
Fi: Syksy on kohta täällä ja olenkin jo ostanut ensimmäisen syysvaatteeni. Rakastuin tähän H&M Trendin vaaleanpunaiseen nallekarhumaiseen neuleeseen saman tien ja onnekseni liikkeessä oli vielä yksi kappale kokoani jäljellä. Tämä hattaranvärinen asia piristää varmasti muuten aika synkänväristä syysgarderobiani =) Oletteko tekin jo syysmeiningeissä vai ovatko bikinit ja lyhyet shortsit edelleen jee jee?


Sve: Hösten är snart här och har faktiskt redan köpt årets första höstplagg. Det blev denna underbara teddybjörn tröja från H&M Trend. Älskar den! Hade tur eftersom det bara fanns en kvar i min storlek! Är säker på att denna sockervaddiga tröja kommer pigga upp min annars så mörka höstgarderob =) Har ni också redan tankarna vid hösten eller är det fortfarande bikinis och korta shorts som gäller? 

5 comments:

 1. aaaa mä oon niin kuolannut tota trendin neuletta vai mitä hattaraa onkaan siitä lähtien kun se meille liikkeeseen tuli!! myytiin se kyllä loppuun päivässä ja kyllä harmitti kun jahkailin niin kauan. jos vielä löytyy kolmenelosena jostain niin ilmota!!! :D

  ReplyDelete
 2. ompas ihana!! ton kaveriks leveelierinen hattu ja nahkaa, aiai :>

  ReplyDelete
 3. Toi o ihana! :) meil ei tuu tänne poriin trendin tuotteita :( buu

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Oiiiiiii miten IHANA!!! <3 Pure love heti ensisilmäyksellä. Miten en oo voinu törmätä tuohon vaikka just kävin viikonloppuna H&M:ssä. Ostoslistalla ois muhkee/pörrönen neule ja vaaleenpunainen neule ja tossa olis 2 kärpästä 1 iskulla.

  http://newlife-jnn.blogspot.fi

  ReplyDelete