31/08/2013

Stockholm Shopping Guide (part 1)ýVuosi sitten kun asuin Tukholmassa suunnittelin aina tekeväni shoppailuvinkki-postauksen, mutta en sitten tietenkään ikinä saanut sitä aikaiseksi. Nyt kun sitten menin tyttöjen kanssa shoppailurundille Tukholmaan, niin napsisin samalla kuvia lempiliikkeistäni. Tässä ei valitettavasti ole kaikkia suosikkejani, mutta suurin osa löytyy kyseisestä postauksesta =) Postauksen ensimmäisessä osassa keskityn Södermalmin putiikkivalikoimaan. Jos olet enemmän kiinnostunut Tukholman vintagevalikoimasta niin ei hätää, olen tehnyt kirppareista/vintagemyymälöistä kaksi postausta aikaisemmin (KLICK & KLICK). Kysykää ihmeessä jos jokin askarruttaa, tunnen mielestäni Tukholman jo aika hyvin joten suut auki vaan  =)

 ps: suurin osa kuvista on valitettavasti otettu kauppojen näyteikkunoista, koska en
kehdannut räpsiä valokuvia sisällä sen jälkeen kun weekdayssa yksi myyjä valitti hahahah :D

Mitä? Skandinavialaista muotia sekä budjetti- että laatuhinnoin. Kyseinen ketju löytyy myös Helsingistä, mutta Tukholmasta löytyy paljon suurempi valikoima. Liikkeestä löydät merkkejä kuten Cheap Monday ja Rodebjer, mutta myös ketjun oman edullisemman merkin.

Kenelle: Naisille ja miehille jotka pitävät pohjoismaalaisesta muodista jossa on enemmän asennetta. Jos pukeudut mielellään mustaan, niin kannattaa käydä weekdayssa.

Nettikauppa? weekday.com

Mitä? Pohjoismaalaisia merkkejä, kaikkea Acnesta Kaarin Westeriin. Myymälä on inspiroiva ja sieltä löytyy kaikille jotain, hintataso on tosin korkea.

Kenelle? Kaikille jotka rakastavat pohjoismaalaisia merkkejä ja jotka panostavat mieluummin laatuun kuin määrään.

Nettikauppa? Ei.
 Mitä? Lamppuja, seinäkalantereita, tikkaita, tuoleja, purkkeja… Toisin sanoen kaikkea kivaa mikä tekee kodista kodin.


Kenelle? Kaikille sisustuksen ystäville jotka pitävät teollisuushenkisistä yksityiskohdista.  


Nettikauppa? granit.se

 
Mitä? Amerikkalaisia pelkistettyjä perusvaatteita. T-paitoja, farkkuja, hameita, lippiksiä, jumppatrikoita... You name it!

Kenelle? Sekä ”Plain-Janeille” että räväkämmillekin pukeutujille. Molemmille sukupuolille.   

Nettikauppa? americanappareal.com
Mitä? Vaatteita jossa allekirjoittanut voisi asua 24/h hehehhe. Mielestäni Acne ei tarvitse esittelyä, koska Acne on Acne. Kannattaa käydä Södermalmin Acne liikkeessä ihmettelemässä ihan vain sen taki, että siinä lähellä on paljon kivoja kahviloita.
Kenelle? Acne faneille (eli kaikille ;D )
Nettikauppa? acnestudios.com
 
Mitä? Surffihenkinen kauppa jossa on maanläheisiä vaatteita ja uniikkeja asusteita. Myymälästä löydät merkkejä kuten American vintage, Rules bu Mary ja One Teaspoon. Persoonallisuuspisteitä siitä, että kaupassa on myös pieni kahvila!

Kenelle? Rennosti pukeutuville naisille ja miehille.
 

Nettikauppa? 654.se

Mitä? Granpa on yksi lempikaupoistani vaikka siellä onkin suurempi valikoima miehille kuin naisille. Tänne kannattaa siis viedä poikaystävä ;D Kaupan esillepano on cooli ja valikoimasta löytyy vaatteiden ja asusteiden lisäksi mageita lifestyle juttuja. Ostin mm. isälleni sieltä joululahjaksi herrasmiehien kenkienhoitopaketin =D


Kenelle? Miehille jotka pitävät pienistä yksityiskohdista.


3 comments:

 1. hei tää oli superhyvä postaus! aion lukea oikein huolella ja ottaa osoitteet talteen ensi tukholmanreissun lähestyessä)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että pidit :) Sun pitää käydä katsomassa sitten vielä osa 2!

   Delete
 2. Oi kiitos! Olen juuri menossa kuukauden päästä Tukholmaan - odotan part 2 :)

  ReplyDelete