20/09/2013

Girl you should be smiling


 Hat: Oasap (KLICK)
Cardigan: H&M trend
Jeans: Gina Tricot
Boots: Bianco
Necklace: Wolf Circus (KLICK)
Bag: Marc by Marc Jacobs

Fi; Ei ollut tarkoitus kuvata tänään, koska tunnen itseni edelleen aika epäinspiroituneeksi (ja epäkuvattavaksi) flunssan takia. Mutta en anna minkään tyhmän flunssan pilata bloggausta, joten tässä nyt on ainakin muutama hassu kuva (jos katsotte tarkkaa, niin näette miten nokka vuotaa). Toivottavasti ensi viikolla pystyn bloggailemaan taas tavalliseen tapaan =)

ps: en tajua miksi kuvan laatu menee bloggerissa niin huonoksi =(


Sve: Det var inte meningen att fota idag eftersom jag inte känner mig sådär 100% motiverad då jag är sjuk (och ni vill säkert inte se bilder med rinnande näsa). Men tog några bilder i alla fall. Lovar att vara en bättre bloggare nästa vecka =) 

11 comments:

 1. Mä oon huomannu, että ku laittaa kuvat PNG muotoon niin hyvä laatu säilyy :-) kandee koklaa! ja hei ihanan cool asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, pitääpi kokeilla :) Ja kiitos :--)

   Delete
 2. Hei!
  Oon katellu tuota hattua jokusen aikaa ja oon aatellut tilata sen - sikspä aattelin kysästä, että kuinka kauan Oasapin toimitus kestää ja onko hattu hyvä käytössä? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toimitus on about 5 arkipäivää :) Eli mun mielestä aika nopea! tilasin tiistaina ja se oli postissa maanantaina :) Kannattaa tilata ihmeessä!

   Delete
 3. Ihania kuvia pikseleistä huolimatta ♥ Olet upeus! Ihana vierailla täälläkin pitkästä aikaa, tuli oltua piiitkällä lomalla ... ^^ Makia hattu ja suloinen neule - tykkään tästä aika kovasti!

  Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete
 4. ps. Jotkut latailee kuvansa flickriin yms ja liittää kuvat sitä kautta blogiin ? En ole itse semmoseen jaksanu lähtee kun tuntuu niin hankalalta, hmmh. Mutta tosiaan josko tuo png - muoto auttais, siinä säilyy esim.paljon enemmän värejä kuin jpg:ssä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä kokeilen tuota kikkaa, png:tä tai flickriä. Ärsyttävää kun nä mun kuvat on tälläistä pikselimössöä :(

   Delete
 5. OMG, I love yout outfit, and that HAT <3<3<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. You gotta go and check oasap's website for the hat ;)

   Delete