14/10/2013

DIY MAKEUP STORAGE
Fi: Nyt on meikit taas siististi järjestyksessä, eikä tähän tarvinnut kuin muutaman kuukauden suolakurkku syöntiä =D Oikeasti ostin nämä säilykepurkit kirpparilta, mutta mitkä tahansa lasipurnukat sopivat tähän tarkoitukseen. Mitä tykkäätte?

Sve: Nu är allt smink fint på sin plats. Några månaders ätande av saltgurkor var dessutom det ända som krävdes =D Nej på riktigt hittade jag dessa burkar från en loppis, men vilka som helst glasburkar fungerar bra. Vad tycker ni om idén? 

2 comments:

 1. Hei, kiva idea! Onko sulla jotain tiettyjä meikkivälineitä (sudit yms.) mitä ilman et pärjäisi? Mitkä ovat luottosudit ja tarvikkeet, vai saako siistin meikin ihan sormilla vain? :)

  Kiva blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensinäkin kiitos, kiitos!! :--) Mä käytän puuterin levittämiseen make up storen (pinkkiä) puuteriharjaa ja se on ollut huippuhyvä. Poskipunaa tykkään myös levittää suht isolla pensselillä ja varren pitää olla pitkä. Muuten teen kaiken tyylin sormilla heheh. Jos pitäisi valita yksi meikki jota käyttäisin niin se olisi poskipuna, sillä pääse jo aika pitkälle :)

   Delete