23/12/2013

My Home (part 1)


Fi: Moikka! Tiedän, että jotkut ovat jo odotelleetkin asuntopostausta, joten sain sellaisen vihdoinkin aikaiseksi vaikka näin joulun kunniaksi! Aurinko ei enään tosin paistanut kun kuvasin kämppää, mutta sain silti muutaman ihan kelvollise otoksen otettua. Asun siis poikaystäväni kanssa pienessä kolmekerroksisessa puutalossa Turussa ja muutimme kämppään kesän lopulla. Koti alkaa näyttää jo aika valmiilta, mutta kaikenlaista pikkujuttua vielä puuttuu. Asuntopostaus on jaettu kolmeen osaan ja aloitan olohuoneestamme. More picutres, less talk!

Sve: Hej! Fick äntligen fotat lägenheten så att jag kunde göra ett inlägg om mitt hem. Vet att några har ventat på det =) Jag och min pojkvän bor alltså i ett litet trädhus med tre våningar i Åbo. Jag har delat inlägget i tre delar och börjar med vardagsrummet. More pictures, less talk!

4 comments:

 1. Ihanan näköistä! :) Tosi tunnelmallisia kuvia.

  ReplyDelete
 2. Ihanan näköistä! Yks asia mua mietityttää aina: miksi ihmiset kehystävät omia valokuviaan? Siis ei siinä mitään, koska itsekin teen sitä ;) Mutta mietin vaan, miksi haluaa omia valokuviaan hyllyihin :D

  Hyvää joulua!

  ReplyDelete
 3. Hahah se on kyllä totta, mutta onneksi tuolla on egokuvien lisäksi myös kuvia perheestä ja ystävistä ;) Mulla on se ongelma, että kone täynnä asukuvia niin helposti laitta niitä sitten esille =)

  ReplyDelete