13/03/2014

New In + mahtava tarjous!


Rakastan netissä shoppailua, koska a) se on helppoa b) valikoima on laajempi ja c) hintavertailu on kätevää. Aina kun shoppailen netissä, etsin käsiini kaikki mahdolliset alekoodit jotta saisin mahdollisimman edullisen loppuhinnan. Tällaisena kampanja- alekoodihaukkana olossa on se hyvä puoli, etten esim. muista koska olisin viimeksi ”joutunut” maksamaan postikuluja :D


Ymmärrättekin sitten varmasti, kuinka iloiseksi tulin kun sain tässä taannoin mahdollisuuden yhteistyön merkeissä kokeilla Ostohyvitys.fi –palvelua. Näin jälkikäteen ainoastaan mietityttää, miksen ole aikaisemmin hyödyntänyt tätä sivustoa?! En taidakaan olla niin pro-nettishoppailija kuin luulin :p Tästä päivästä lähtien aion kyllä takuuvarmasti tehdä ostokseni ostohyvityksen kautta. 

Ostohyvitys.fi on siis verkkopalvelu, jonka avulla pystyy keräämään ostohyvitystä verkko-ostoksistaan. Bonusta kertyy yli 450 eri verkkokaupasta ja omiin lemppareihin kuuluu mm. Asos, Zalando, Urban Outfitters ja Nelly.  Ostohyvitysprosentti vaihtelee verkkokaupoittain joten kannatta kurkata Ostohyvitys.fi:n sivuilta lisätietoa. Itse tilasin asokselta kuvissa esiintyvät tekokynnet (halleluuja kuinka mageat!), valkoisen laukun ja jumpsuitin. Ostoksista kertyi bonusta 3,5% (4,08€).

Tilaaminen Ostohyvityksen kautta oli todella helppoa! Kirjauduin Ostohyvitykseen, hain Asoksen kauppavalikoimasta ja klikkasin itseni Asokselle Ostohyvityksen linkin kautta. Muita ikkunoita ei ollut auki, jotta bonukset varmasti kirjautuisivat tililleni. Ostotapahtuman jälkeen bonukset kilahtivat tililleni. 


Eikö kuulostakin hyvältä? Ja arvatkaa mitä? Liittymällä Ostohyvitykseen tätä kautta(klick), saatte Fazerin suklaalevyn kaupan päälle! Nyt vaan testailemaan mitä kaikkea mukavaa ostohyvitys.fi:stä löytyy!

Tekokynnet: TÄÄLTÄ, Laukku: TÄÄLTÄ, Jumpsuit: TÄÄLTÄ

4 comments:

 1. voi miten suloiset kynnet :3 tuo ostohyvitys on kyllä huippu palvelu, oon itse kerennyt jo muutaman kympin ton kautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, sopii tälläiselle karkkisiirelle ;) Joo toi ostohyvitys on kyllä, great. Oon nyt käyttäny sitä pari kertaa :--)

   Delete
 2. Voisitko tehdä jonku postauksen nettikaupoissa ostamisesta? :D Itse en ole niin perillä siitä maailmasta, että osaisin etsiä kaikkia ale-koodeja käsiini silloin kun tarve olisi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei hyvä idea! Ymmärrän, että nettishoppailu voi tuntua jollain tavalla vaikealta jos sitä ei usein tee :) Mä teen postauksen heti kun ehdin, Tälläisiä postausideoita lisää vaan!

   Delete