29/04/2014

H A I R !


Fi: Hiukan hiusjuttuja tiistain kunniaksi! Olenkin jo melkein kuluttanut tuon hipsterinutturan, mutta en ole vieläkään kyllästynyt. Huippupäivää teille, itse vietän vielä pari päivää täällä Hampurissa =)

Sve: Lite hårstuff tisdagen till ära! Har kört på knut + håret upp looken redan ett tag, men har ännu heller inte blivit trött på det. Hoppas ni har en fin dag, själv kommer jag njuta av Hamburgs gator ännu ett par dagar :) 

2 comments:

 1. Mua himottais niiiin tollaset hiukset, jotka ois vähän ruskeemmat kun mitä nykyset, en tykkään yhtään mun nykysistä vaaleista, mut värjäys on vaan jotenki niin ongelmallista ja sit aina palaan ihan vaaleisiin. haluun just tollaset ekan ja tokan kuvan täydelliset ja luonnolliset vaaleenruskehtavat/dirtyblondit whatever hiukset ja ehkä sinne vois sävyttää vähän vaaleeta joukkoon... olispa rahaa kampaajaan, omilla värjäyksillä tuntuu että lopputulos on vaan aina katastrofi.

  ja hipsterinuttura on kyllä ihan huippu, mut mua vaan vituttaa se läppä mitä mun kaverit alkaa heittää jos välillä satun sellasen hiuksiin väkertämään :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luonnollisen värin värjääminen onkin just se vaikein. pakko vaan mennä hyvälle kampaajalle ;---) Mutta toivottavasti saat dirtyblondin aikaiseksi :) Ja joo hipsterinuttura on ihan best <3

   Delete