14/06/2014

The day after
Photos by Jelena Candolin

Fi: Huh huh, että allekirjoittaneella on väsy eilisten pippaloiden jälkeen! Mutta vitsi, että meillä oli kivaa! Mulla on ihan parhaat kaverit =) Unohdin ottaa kuvia eilisistä bileistä, mutta näytän myöhemmin kuvia koristelusta, koska teidän on pakko nähdä minkälaiset ilmapallot hain muovitukusta. Ilmeisesti ystävänikin tietävät, että mun bileissä on aina ilmapalloja, Anna toi mulle nimittäin syntymäpäivälahjaksi my little pony heliumpallon :D Nyt pitää alkaa laittautua Annan ja Säteen valmistujaispippaloihin (miten tulen ikinä jaksamaan? =D)

Mitä muuten pidätte postauksen kuvista? Itse pidän valokuvien väreistä ja tunnelmasta. Jelena otti nämä torstaina ja ollaankin suunniteltu, että se jeesais mua välillä asupostauksien kanssa. Käykää katsomassa Jelenan valokuvausblogi tästä (klick). 

Sve: Hade en jätte rolig kväll igår och nu så känner jag mig trög, trött men lycklig över att jag har så fina kompisar. Ikväll blir det en till fest Anna och Säde till ära, hur kommer jag klara detta? hahahha! 

4 comments:

  1. Aivan järjettömän siistejä kuvia!! :)

    ReplyDelete
  2. Ihan mielettömän ihania kuvia! Ja kaunis sinä!

    ReplyDelete
  3. ihania kuvia! ja ihana asu :-)

    ReplyDelete