07/09/2014

Brunch Time


Fi: Tiedän, että blogissa on näkynyt lähiaikoina ehkä liikaakin aamiaisjuttuja, mutta rakastan aamuja! Aamiainen on lempi ateriani ja voisinkin skipata lounaan, päivällisen sekä välipalat ja korvata ne aamupuurolla, aamukahvilla, aamusmoothiella… heheh tajusitte varmaan pointin :--D Postauksessa näkyvät kuvat ovat tosin pari viikkoa vanhoja, tänään taidan mennä ihan puurolinjalla. Harmittaa ajatus, että kohta on niin kylmä ettemme voi syödä aamiaista terassillamme :--( Kaiken lisäksi keittiössämme on meneillään banaanikärpästen maailmansota, joten siellä ei todellakaan ole mukava tunnelma hahah. Otan vinkkejä vastaan miten noista hiton kärpäsistä pääsee eroon!


Sve:  Vet att jag gjort allt för många inlägg med frukost bilder, men jag älskar morgonmål! Tror jag kunde skippa lunchen samt kvällsmålet och köra på morgonmål all day long :p Dessa bilder tog jag några veckor sedan då jag och Danu åt frukost vid vår terrass. Blir så ledsen när jag tänker på att det snart blir kallt och mörkt och då blir det inga mysiga stunder på gården :--(  Vi har dessutom en attack av bananflugor i vårt kök, så det suger att äta där :D Tar emot tips hur man blir av med dessa störande insekter!

2 comments:

  1. Aamiainen on parasta!! :-) Banaanikärpäsistä pääsee eroon kun laittaa pöydälle lasiin makeaa mehua ja päälle kelmun, johon pistelee reikiä. Kärpäset pääsevät sisään, mutta eivät ulos.... :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitti vinkistä! Pakko kokeilla :)

      Delete