10/01/2015

BROWNIEFi: Kuten kuvista näette, tuli hiuksista aika tummat. Tarkoituksena oli sävyttää blondia tukkaani tummemmaksi/ vaalean ruskeaksi, mutta unohdin värin päähän puhuessani Pauliinan kanssa puhelimessa ja tästä syystä hiuksista tuli tosi tummat, hahah. Blondattu tukkani imi tietenkin herkemmin kaiken pigmentin, mutta eiköhän se tästä vielä vaalene. Kyseessä on kuitenkin kevytväri. Odotan jonkin aikaa, että väri vaalenee ja sitten menen Yazz Hairiin ammattilaisen hoiviin ;) Tämä jäi kyllä viimeiseksi kerraksi kun teen mitään hiuksilleni kotikonstein! Osa minusta kyllä pitää tästä väristä, siitä tuli kivempi kun suihkautin suolasuihketta ja sain surffitukkani takaisin. Mitä te pidätte? 


Sve: Som ni ser från bilderna, blev håret ganska mörkt. Jag hade tänkt mig att tona det blonda lite mörkare/ ljusbrunt, men jag glömde färgen i håret eftersom jag pratade i telefon och därför blev det så himla mörkt, hahah. Mitt blonda hår sög dessutom all pigment! Men jag tror nog att det blir ljusare eftersom det är en lettfärg. Jag väntar som sagt ett tag att det blir ljusare och sen far jag till Yazz Hair och fixar till det så som jag vill att det ska vara =) Sista gången jag färger mitt hår hemma! En del av mig tycker faktiskt om färgen, det blev finare när jag sprayade saltspray och fick mitt surfhår tillbaka. Vad tycker ni om resultatet? Hiss eller diss? 

6 comments:

 1. Musta toi tukka on magee, sopii sulle! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Alan tässä pikkuhiljaa itsekin tottumaan :)

   Delete
 2. Mun mielestä ihan huippu väri! : ) näin itseasiassa sut eilen Tintåssa ja katsoin jo sielläkin, että onpa kiva tukka, hahah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, nyt pitää ainakin uskoa kun oot mut ihan livenä nähnyt ;---) Ens kerralla tule moikkamaan =)

   Delete
 3. mun mielestä toi hiusväri sopii sulle hyvin! tosin en oo ehkä paras puhumaan, kun itekin kriiseilen vaaleenruskeitten hiusteni kanssa. tuntuu vaan, etten näytä iteltäni kun ei oo ihan vaaleet hiukset, mutta kun vaalaiden värjäys kuluttaa niin paljon hiuksia ja kokoajan pitää olla värjäilemässä, niin siks yritän nyt pysyä näissä vähän tummemmissa :--D katotaan miten kauan taas jaksan, oon viimeset kuukaudet seilannu blondin ja vaaleenrusken välillä (ja varmaan kuluttanu näitä vielä enemmän kun jos oisin värjänny vaan vaaleiks... huoh).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! =) Mä ymmärräs sua niin! Blondaus kuluttaa tukkaa, mutta on se silti vaan tuttu ja turvallinen. Jos olisin kampaajalla tän ruskean laittanut, niin olisin ehkä laittanut vaaleammat latvat tai jotain :) Tsemppiä sullekin hiuskriiseilyyn haha!

   Delete