20/01/2015

Life is too short. Smile while you still have teeth.

Fi: Hellou! Huomasitte varmaan etten bloggaillut eilen, en vaan jaksanut katsoa tietokoneenruutua sen jälkeen kun olin koko päivän kirjoittanut kouluhommia. Mutta täällä ollaan taas!

Sve: Hej! Ni missade säkert inte att jag inte bloggade igår, orkade bara inte kolla på datorn efter att skrivit på skolgrejjer hela dagen lång. Men nu är jag tillbaka!

2 comments:

  1. nyt on kyllä pakko kommentoida... mietitkö koskaan, miten "järkeviä" sun postaukset on. tai esimerkiksi tämäkin, miksi tää on tehty? toki voi tehä postauksia miten huvittaa, jokaisen oma blogi, mutta ite tykkäsin sun blogista enemmän sillon aiemmin, kun tuli harvemmin postauksia, mutta niissä oli joku pointti. älä ota liian negana tätä ja tietty kirjota tätä just niin ku haluut!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tottakai saa kommentoida ja antaa risuja (ja ruusuja), ilman palautetta ei voi tietää miten blogia kehittää =) Itse kyllästyn blogeihin joissa postaustahti on hidasta ja olen tästä syystä bloggaillut enemmän. Postausten "taso" on ehkä tästä syystä laskenut. Aina ei ilmeisesti ole mitään järkevää sanottavaa (tosin harvoin mulla on haha). Yritän pitää mielessä, että teitä ei ehkä kiinnosta mun mustavalkoiset naamakuvat ;)

      Delete