21/05/2015

A Meal Without Wine is Breakfast

Fi: Eilen kun aurinko pilkisti pilvien raosta, siirsin välipalan syömisen meidän pikkupihalle. Paljon hauskempaa syödä ulkona! Olen muuten tosi laiska tekemään fancy-dinnereitä (tai siis ihan tavallisiakin dinnereitä), mutta rakastan väli- ja aamupalojen tekemistä. Voisin helposti lopettaa “oikean” ruuan syömisen ja elää pelkällä aamupalalla loppuelämän hehe.  Mukavaa torstaita!

ps: Smoothie maistui paremmalta kuin miltä se näyttää :D 

Sve: Igår när solen kom fram måste jag bara äta mellanmål utomhus. Det är så mycket roligare att äta på gården! Är faktiskt väldigt lat att laga mat, men jag älskar att göra mellan- och morgonmål. Kunde lätt leva resten av livet med bara morgonmål hehhe. Önskar er en bra torsdag!


ps: Smoothien smaka bättre än vad det ser ut :D 

4 comments:

  1. namia, mitä tossa kulhossa on? vissiin ainaki manteleita, chian siemeniä (?) ja marjoja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt on hei todella tarkka silmä ;) Siinä on juurikin chia siemeniä, manteleita, kuivattuja mansikoita, kiiviä ja cashew pähkinöitä =) Todella hyvä kombo, kannattaa kokeilla! :p

      Delete
    2. uu pitää kyl koittaa! kiiviä en tosiaan tajunnu, ja joo joku pähkinä sieltä pilkisti :--D ja siis ihan jogurtin kaa?

      Delete
    3. Tuossa taisi olla maustamatonta jugurttia. Joskus laitan 1/2 jugurttia ja 1/2 maitorahkaa. Soygurtti on myös hyvä vaihtoehto jos ei halua käyttää maitotuotteita =)

      Delete