04/06/2015

Luonnonkosmetiikkaa
Fi: Suurin osa blogikutsuista ja pressitapahtumista järjestetään Helsingissä, tästä syystä minulta jää väliin jonkin verran hauskoja tapahtumia ja muita kissanristiäisiä. Vaikka aamiainen jossain showroomissa kuulostaakin ihanalta, ei sen takia kannata istua kahta tuntia junassa ;D  Olin tästä syystä innoissani kun luonnonkosmetiikkayritys Kalahari kutsui minut heidän showroomiinsa TURKUUN (woop woop!!). Rakastan myös luonnonkosmetiikkaa joten oli ihanaa päästä tutustumaan Kalaharin tuotteisiin, jotka ainakin minulle olivat uusi tuttavuus. Kalaharin maahantuojat Sini ja Heli olivat niin hauskoja tyyppejä, että viihdyin showroomissa melkein kaksi tuntia. Sinin tunsin tosin jo entuudestaan, joten osasin varata ylimääräistä aikaa höpöttelyyn ;) Sain myös mukaani hiukan tuotteita ja odotankin jo innolla niiden kokeilua! Ensikokemus on, että ne tuoksuvat niiiiiiiiin hyvälle ja plussaa tietenkin kauniista ja ekologisista pakkauksista! Mielenkiinnolla ja avoimin mielin lähden nyt kokeilemaan näitä tuotteita ja palaan asiaan mikäli löydän uusia lemppareita. Olen varsinkin innostunut Kalamarin rasvaisen ihon korjausvoiteesta. Verkkokauppa löytyy täältä (klick) jos haluatte jo nyt perehtyä tuotteisiin paremmin =) Mites teillä, tuleeko käytettyä luonnonkosmetiikkaa vai ihan ”normaalia”?

Sve: Har fått möjligheten att testa en massa härliga produkter från Kalahar vilket kändes väldigt passande för mig – jag älskar nämligen ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter. Blev också så glad att jag för en gångs skull hade möjligheten att besöka en showroom här hemma i Åbo. De flesta showroomsen är ju i Helsingfors såklart. Kommer att återkomma senare ifall jag hittat några favvo produkter. Så länge kan ni besöka deras hemsida här (klick).

1 comment:

  1. Oho, hyvä Turku ;) Joskus kyllä harmittaa kun tekisi niin kovin mieli lähteä Helsinkiin johonkin tapahtumaan, mutta eihän siinä oikeasti ole järkeä että matkustaa sen 4h päivässä jonkun parin tunnin "kissanristiäisten" takia. Mites se tunnin juna, koska se tulee..? :D

    ReplyDelete