05/08/2015

The perfect travel kitVaikka rakastankin matkustelua, koen pakkaamisen joka kerta yhtä vaikeaksi. Pyrin pakkaaman kevyesti samaan aikaan kuin sisäinen himohamstraajani käskee minun pakata trooppiselle saarelle mukaan neljä villapaitaa, kahdet farkut sekä mahdollisimman lämpimät sukat. Ihan varmuuden vuoksi vaan.  Mutta harjoitushan tekee mestarin – minun on siis tulevaisuudessa pakko matkustella enemmän ;)

Tässä on kuitenkin pakko hiukan paukutella henkseleitä, sillä onnistuin pakkaamaan Italiaan mukaan lähes täydellisen kosmetiikkapussukan (sivutetaan ne seitsemät bikinit viiden päivän reissulle). Ajattelin myös jakaa sisällön teidän kanssanne. Ehkä sieltä ruudun takaa löytyy muitakin jolla on pakkaamisen kanssa ongelmia ;) Klikkaa tuotteen otsikkoa jos haluat lisää tietoa tuotteesta. 

The perfect travel kit:

Matkapakkaus - Kalahari: Tämän pussukan sisältö on ihan täydellinen! Ihastuin varsinkin kasvonpesuaineeseen sekä entsyymikuorintaan (oli ihana kuoria kasvot lennon jälkeen). Myös kasvovesi, päivä- sekä yövoide teki tehtävänsä. Tämä setti on myös matkakokoa, joten ne menevät kätevästi käsitavaraan.  

Oily Skin Correction Lotion -Kalahari: Käytin tätä tuotetta aurinkovoiteen alla ja lisäsin sitä pitkin päivää virkistämään kasvojani. Olen ottanut tämän tuotteen muutenkin päivittäiseen käyttöön tänä kesänä.

Värillinen huulivoide – Kalahari:Tämä värillinen huulikiille (värissä Kalahari Sunset) on noussut nopeasti suosiooni. Se lähti siis tietenkin reissulle mukaan! Mutta mikä tahansa huulirasva ajaa varmasti asiansa ja pitää huulet pehmeinä =)

Pieni bodylotion - & OtherStories: Rasvaan vartaloni aina suihkun jälkeen ja varsinkin matkalla on mukava kosteuttaa ihoa aurinkopäivän päätteeksi.

Käsihuuhde – LV: Desinfiointiaine kunniaan! Varsinkin ulkomailla läträän käsihuuhdetta aina ennen ruokailua.

Pieni kuivashampoo – Batiste: Lemppari kuivashampootani saa nykyään matkakoossa. Kukaan ei ole siitä yhtä tyytyväinen kuin minä!

Hiuslakka – Klippoteket: Hiuslakkapullot ovat tunnetusti todella isoja, onneksi tämän voi huoletta kuljettaa käsimatkatavaroissa lentokoneen matkustamossa.


Kosteuspyyhkeitä – Savett: Puhdistuspyyhkeet rannalla tai kaupungilla ovat matkailijan helpotus pikaiseen puhdistukseen.

No comments:

Post a Comment