18/10/2012

If I was a rich girl...


Sve: Det har blivit en hel del collage på sista tiden, men tycker det är så himla roligt att photoshoppa och fixa dem! Vad tycker ni om sådana inlägg? Har ni några tips eller förslag på kollage jag skulle kunna sätta ihop? Själv har jag tänkt på höst/vinter jackor, vad säger ni? 

I detta collage ovan finns det endast kläder jag drömmer om, men sånt här tycker jag är roligt. Kanske om jag jobbar hårt så kan jag i framtiden köpa Balmain och YSL. Thumbs up! 

Fi: Tiedän, että blogissani on ollut lähiakoina aika paljon kollaaseja, mutta minusta niitä on vain niin kiva tehdä ja photoshopata! Mitä mieltä te olette tälläisistä postauksista? Onko teillä jotain ideoita tai toiveita minkälaisen kollaasin voisin seuraavaksi tehdä? Olen aika nettikauppanörtti joten ajattelin, että voisin tehdä esim. postauksen syystakeista. Mitä siihen sanotte?

Tässä kollaasissa on oikeastaan vaan vaatteita ja asusteita mistä voin vain unelmoida, mutta sekin on kivaa :) Minulla on korkeintaan varaa tuohon hajuveteen hehe. Pidetään peukut pystyssä, että jos teen ahkerasti töitä niin pystyn sitten 20v. päästä ostelemaan balmainia...

6 comments:

 1. hei jee! mäki tykään kollaaseisa! :)) mä ainaki tykkän tällasista ja se syystakki kollaasi kuulostaa tosi kivalt, että tee vaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei hyvä homma,että joku edes jaksaa näitä katsoa :----)

   Delete
 2. Täällä tykätään myös kollaaseista ! ^^ Eikä ole oikeastaan väliä onko kaikki tuotemerkit edes merkattu, kun pääasia niissä on ainakin itselle ihan vain inspiraatio (varsinkin jos kollaasissa on tällaisia hinnakkaampia ihanuuksia niin voinkin vain miettiä edullisten, samantapaisten hankkimista :P)

  Hmm mistä tuli mieleen että kollaasi jostain tietystä haikailemastasi superkalliista asusteesta tai vaatteesta, ja nappaat kollaasiin kukkarolle sopivampia löytöjä. ^^ Ne on aina aika hauskoja.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla :) Ja toi hieman budjettiin sopivampi kollaasi on hyvä idea!

   Delete
 3. Toi hajuvesi on kyllä paraasta. Ostin laivalta just 100ml 53e. Maissa makso 30ml saman verran tossa myrtsin kosmetiikkapaikassa :D Et jos joskus sitten rikastut ja ostat, osta laivalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä käytännössä asun laivalla, koska vetelen tätä Tukholma-Turku väliä, joten pitääpi ehkä ostaa toi hajuvesi :p

   Delete