30/05/2012

Eilisen yksityiskohdat

Väska/Laukku: Barcelona, Skor/Kengät: ALDO, Tröja/Paita: by second female


Sve: Vart en sväng i Helsingfors igår för att se på min kompis konstutsställning. Bra jobbat Venla! Hittade även en awesome vintage tröja, visar den senare. På kvällen blev det en spontan utgång och nu far jag till skolan och på kvällen blir det jobb. Hmmm, när tänkte jag sova? :D

Fi: Eilen kävin Helsingissä katsomassa ystäväni taidenäyttelyä. Upea oli, go Venla! Illalla eksyin pienohkolle baarirundille...epic fail. Nyt koulun kautta duuniin! Missä vaiheessa mun pitäisi ehtiä nukkua? :D


Fashion is like my own personal brand of heroin


28/05/2012

Knot



Klänning/Mekko: H&M, Jacka/Takki: Carlings, Mössa/Pipo: Urban Outfitters, Converse

27/05/2012

Vitamin D




Sve: Jag välkomnar solen och tänker suga i mig oförskämt mycket D-vitamin i form av strand + bikinis. Här är största delen av mina badkläder. Älskar bikinis! Idag hade jag på mig den pinka halter-bikinin från H&M, den är också nyaste i min "kollektion" :) 


Fi:Toivotan kesän ja auringon virallisesti tervetulleeksi. Tänään imin itseeni D-vitamiinia hennesin pinkeissä bikineissä (toiseki viimeisessä kuvassa) ja rusketusraidat ovat taas back in business. Tässä näette suurimman osan bikineistäni (siis kaikki jotka löysin sotkuisesta kaapistani :D), olen vähän obsessed biksuista ja pakko ostaa joka vuosi ainakin yhdet lisää :p

26/05/2012

I believe in glitter and wine

Sve: Idag firas Josefin som fyller 20 år. Temat är glitter så jag väntar på mycket shine och bling ikväll. Vet inte vad jag skall ha på mig dock, är inte riktigt en glitter-tjej. Hmm, tror nog att jag satsar på accesoarer, smink och naglar :) WOOP WOOP!

Fi: Tänään juhlimme Josefinea joka täyttää 20 vuotta. Teemana on glitteri, joten tytöt kimaltelee tänään for shore. Vaatekaapistani ei pahemmin kimalletta löydy, joten panostan yksityiskohtiin ja meikkiin. Hauskaa iltaa teillekkin! <3

pics: weheartit.com

25/05/2012

Eilisen asuvalinta

Klänning/Mekko: Thailand, Sandaler/Sandaalit: Bianco, Solglasögon/Aurinkolasit: Monki

24/05/2012

Summer Breeze



Sve. Plötsligt är det så varmt. Hur i helvete hände det här? Här springer jag, klädd i maxiklänning och har världens leende på läpparn. Lycka.


Fi: Yhtäkkiä täällä on näin lämmin. Missä vaiheessa tämä oikein tapahtui? Täällä minä vain juoksentelen maximekko päällä ja maailman suurin hymy päällä. Elämä on kivaa.

Yellow Submarine


Sve: Köpte detta linne inne på COS när jag var i Stockholm. Den kommer bli perfekt bara min vita hy får lite färg :p

Fi: Tämän topin ostin Tukholman COSista. Siitä tulee täydellinen kesätoppi kunhan vaan saan vähän UV-säteilyjä iholle. Keltainen + Laura the Kalkkilaivan Kapteeni = not so hot combination :D

23/05/2012

Todays Flower Detail

...flower headband made by me.

22/05/2012

WHITE LEGS ALERT!!

Shorts/Sortsit: Weekday, Skjorta/Paita: H&M, Skor/Kengät: COS, Sunnies: Ray Ban, Väska/Laukku: Lindex (old)


photos by Sarah

Warning: Don't read this if you have a shitty day :D



Sve: Idag har jag haft en så bra dag att det känns nästan orättvist. Men om det är någon som skall umgås med härliga Sarah, njuta av solen, höra att föreläsningen blivit inställd, äta glass med Karolina och öppna hotmailen och läsa om beviljat stipendium kan det väl lika bra vara jag. Maybe karma comes back after all... Älskar livet!

ps: dagens outfit kommer senare

Fi: Minulla on ollut tänään niin huippu päivä, että tämä alkaa jo olla epäreilua. Mutta jos jollain menee hyvin, niin miksei se yhtä hyvin voisi olla minä. Päivä alkoi lenkillä, lounaalla ihanan Sarahin kanssa, auringon otolla ja luennon peruuntumisella. Tämän jälkeen oli luvassa terassihengailua Karolinan kanssa ja sähköposti jossa luki, että olen saanut stipendin. Nyt lopetan hehkuttamisen ja koputan puuta pari kertaa. Rakastan elämää aika paljon tänään!

ps: päivän asu tulee myöhemmin

20/05/2012

Car song

Jag och min tvilling

Jacka/Takki: Carlings, Jeansskjorta/Farkkupaita: H&M, Linne/Toppi: Monki, Shorts/Sortsit: Weekday, Skor/Kengät: COS

17/05/2012

Eilisen Bohemian Party outfido


Jumpsuite/Haalari: Monki, Hårband/Panta: H&M, Skor/Kengät: Marc o Polo, Väska/Laukku: H&M

16/05/2012

Laura x 4

pics taken Autumn 2011

14/05/2012

Neon Lights

1. Bra - Gina Tricot, 2. Nailpolish - Lumene, 3. Dress - Top Shop 4. Shorts - H&M

niin siistii

10/05/2012

Bye Bye Turku, Hello Stockholm

LONG WEEKEND IN STOCKHOLM RIGHT NOW  (old pic) -->

Lilla Laura


09/05/2012

zzZZZzzzZz

Sve: For idag helt i onödan till skolan eftersom vi hade självstudier och ingen föreläsning. Suck, en sovmorgon skulle ha varit to die for! Men for istället på gym så hann träna ett längre pass än vad jag planerat :) Nu när jag för en gångs skull har håltimme så hinner jag antagligen också visa dagens outfit före jag far på jobb. Hörs senare!

Fi: Menin tänään kouluun ihan turhaan kl. 8.30, koska luento oli peruttu. En olisi kieltäytynyt pidemmistä yöunista, en muista koska viimeksi olisin saanut nukkua niin kauan kuin haluan ilman, että herätyskello soisi... Nojoo, ainakin ehdin vetämään pidemmän treenin kuin olin suunnitellut :) Positiivista on myös, että nyt kerkeän tod näk kuvaamaan päivän asun ennen kuin lähden töihin. Kuullaan myöhemmin!

06/05/2012

Q/A

Sarah: vilka trender kommer du sats apå i sommar<3 :) puss
Det blir nog mintfärger, fransar, ljusa lätt slitna jeansshorts och bohema klänningar :)
Anonyymi: Hur gammal är du?
Jag är 22 år gammal, fast säger alltid att jag är 20 eftersom jag tappat bort mig vid räkningarna HAHA :D


Anonyymi: Varför bloggar du inte oftare?
Det finns nog bara ett ord som beskriver detta. LATMASK.


Sanni: Mitä opiskelet ja missä? :)
Opiskelen kauppatieteitä Åbo Akademissa (Hanken) ja pääaineeni on kansainvälinen markkinointi. Lukion jälkeen opiskelin tosin vuoden vaatesuunnittelua ja tänä keväänä olen palannut sinne, koska haluan tutkintoni panostuvan muotimarkkinointiin. Syksyllä menen Tukholmaan vaihtoon jossa voin opiskella muotimarkkinointia ja muotitieteitä (+ tylsiä tavallisia kaupallisia juttuja :D ). Kuulostaa sekavalta, mutta siis suoritan kauppatieteiden maisterin opintoja.






Sirpa: Millainen tyyli sulla on ollut teininä? Mikä on sun lempivaatteita?
Mun tyyli oli teininä aika kokeileva. Olen aina halunnut kokeilla uutta ja sen takia tullut kyllä tehtyä tyylimokiakin, mutta ei muotia kannata ottaa niin vakavissaan :) Muistan, että 16 vuotiaana mulla oli burberryn huivi ja longchampin laukku. Tänään en pukisi sellaista mistään hinnasta päälleni, HORROR :D Mutta joillekkin sekin tyyli sopii :)


Lempivaatteet ovat sellaiset jossa on jokin tarina takana. Lahjaksi saadut jutut, matkalta löytyneet aarteet ja sellaiset vaatekappaleet joistya tulee hyviä muistoja. Kesätyttönä rakastan mekkojani ja farkkusortseja omistan aikamoisen kokoelman :) Musta biker-nahkatakki sopii kaiken kanssa.


Anonyymi: Seurusteletko? Millaisessa asunnossa elelet? Kuinka pitkä olet?
Seurustelen kyllä ja asun poikaystäväni kanssa turun keskustassa. Pituutta löytyy about 162cm :)


Eveliina: Milloin ja miksi aloitit bloggaamisen? Mikä on sun lempivaate? Mikä on lempivuodenaikasi?
Aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran lukiossa, mutta lopetin sen koska kyllästyin. Nykyäänkin tulee hetkiä kun tekisi mieli painaa deletenappia, mutta onhan tämä bloggaaminen silti aika kiva harrastus :) Larakoo-blogin aloitin pari vuotta sitten, koska halusin tehdä jotain luovaa ja hauskaa tylsien kauppisopintojen ohella. Tämä taitaa siis olla terapeuttista :D 


Lempivuodenaika on kesä. Elän vasta kesällä sataprosenttisesti ja odotan aina kesää :D Voisin ihan hyvin muuttaa maahan jossa olisi aina kesä. ps: vihaan lunta.






Anonyymi: Paino, pituus ja vaatteiden koot? 
En tiedä painoa koska vaa'assa on ollut paristot loppu kohta 6 kuukautta :D Pituus 162cm ja useimmiten käytän 36/S.


Anonyymi: Miten oot saanu ripset tolleen kivasti tossa Eat my shorts-postissa?
Irtoripset silmien ulkonurkassa. Leikkasin tavallisista irtoripsistä pienet palat ja liimasin ne ulkoreunaan :) Muutenkin jos laittaa irtoripset niin annan sellaisen vinkin, että koko silmän levyiset irtoripset kannattaa leikata esim 4 palaan ja laittaa pala kerrallaan. Mun on ainakin vaikea saada sellainen kokonainen ripsirivi tasaisesti paikoilleen.


IMAN: Miten hoidat ihoasi?  lempi leffat ja musiikit (artistit,bändit), koska sulla on synttärit? 
Pesen kasvot aamuin illoin Nivean kasvonpesugeelillä (joku Aqua juttu) ja jos jaksan niin käytän kasvovettä. Eli köytännössä en hirveästi mömmöjä käytä, mutta mun iho on yleensä ihan hyvässä kunnossa :) 


mimmoiset kesä suunnitelmat sulla on?
Kesällä aion vain nauttie elämästä, ystävistä ja ilmasta. Varmaan käyn festareilla, rannalla, kahviloissa ja voisi ehkä ulkomaillakin käydä jos työt vain sallii.


lempi leffat ja musiikit (artistit,bändit), koska sulla on synttärit?
Mun leffamaku on aika outo. En ikinä muista mitään leffoja mitä oon nähnyt ja voin ihan hyvin vuokrata vahingossa jonkin leffan monta kertaa (kuten sen fucking American gangsterin :D). Star Warsit ja Harry Potterit on maailman parhaita ja kauhuleffoja en suostu katsomaan, koska oon niin nössö. Tykkään kaikenlaisesta musasta mutta tämänhetkisiin lemppareihin kuuluu Foster The People, Veronica Maggio, Lykke Li, Bruno Mars....Voisin nimetä vielä paljon muita, erilaisiin fiiliksiin eri musiikkia :)


Olen birthdaykid 13.6, jee jee!


lempi drinkki, jos on? lempi alkoholittomat juomat?
Lempi drinksu on vodka soda ja mohito. Lemppari alkoholiton juoma on maito ja vesi, limsasta en tykkää.


sun tän kevään/kesän must have asiat? :D 
Kesän must have asiat on aurinko ja rakkaat ihmiset ympärillä :)


Anonyymi: Käytkö töissä? Missä koulussa olet? Urheiletko säännöllisesti? 
Olen töissä hennesissä ja opiskelen kauppatieteitä. Olen aika urheiluaddikti ja urheilen keskimäärin 5-7 kertaa viikossa. Esim. viime viikolla treenasin 7h 55min ja 6 krt :) Tällä viikolla 6 krt mutta "vain" 6h kiireiden takia. Blogiin en ikinä jaksa selittää urheilujuttuja koska itse en jaksa hehkuttaa mitään treenisuoritus facebookpäivityksiä, ketään ei oikeasti kiinnosta :D Mutta toki jos teitä kiinnostaa urheilujutut/treenivinkit niin sanokaa :)




Anonyymi: Lemppari blogit, 10 parasta laulua atm! :)
Lemppari blogit ovat Angelica Blick, The killing moonspell and the gypsy collective ja ystävien blogit.


Muutama tämän hetkinen lemppari biisi:


Pumped up kicks - Foster the People
Teenage crime - Adrian Lux
Midnight city - M83
Beautiful song - CSS
Bad Girls - M.I.A
Home - Edwars Sharpe & The Magnetic Zeros
Touch the sky - Kanye West
Somebody that i justed to know - gotye
don't know why - norah jones
Got till it's gone - Janet Jackson


KIITOS KAIKILLE KYSYMYKSISTÄ JA ANTEEKSI, ETTÄ KESTI VASTATA!!! U GOT THE LÖÖÖÖÖÖV <3




05/05/2012

04/05/2012

Stressed is desserts spelled backwards

Sve: Hej! Har skit stressig vecka på g. Det här är första gången jag ens öppnar datorn för något annat än skolgrejor. Håll ut! Bjuder på bilder från de senaste veckorna.

Fi: Tulin vain ilmoittamaan, että hengissä ollaan, mutta tämä viikko on kiireinen as hell. En ole ehtinyt käyttämään konetta muuhun kuin  kouluhommiin, mutta halusin vain kertoa, että kun olen saanut koulujutut tehtyä niin I´ll be back :) Tässä instagram-kuvia viime viikoilta, kun ei muuta ole ajan puutteen takia.