04/03/2013

Stockholm shopping guide - part 2

Tässä postauksessa kerron teille vielä muutamasta loistavasta Tukholman vintage-liikkeestä. Ensimmäiseen osaan pääset tästä (KLICK). Haluttaisi tehdä vielä postaus Tukholman parhaista ”tavallisista” vaatekaupoista, mutta ei valitettavasti ole kuvamateriaalia. Voisin tietenkin lainata kauppojen nettisivuilta kuvia, mutta se on mielestäni niin epäpersoonallista. No, onneksi Tukholma on lähellä ja menen sinne varmasti kohta, joten jätän seuraavan shoppailupostauksen muhimaan siihen asti. Haluan vielä korostaa, että Tukholmassa on todella paljon vintage ja 2hand liikkeitä joten kannattaa myös googletta lisää vinkkejä :)
 Missä? Hornsgatan 75
Mitä?  Judits vintagesta löytyy kaikkea miu miun korkkareista Alexander Mcqueenin luomuksiin, toisinsanoin kaikkien designhaukkojen paratiisi. Hinnat ovat aika korkeita, mutta vaatteet ovat laadukkaita ja hyvässä kunnossa. Juditsiin voi viedä myös shoppailuseuraa joka ei yleensä kirpputoreista välitä, koska se vaikuttaa enemmänkin design putiikilta kuin käytettyjen vaatteiden myymälältä. Voisin esim. kuvitella, että äitini pitäisi tästä vintage-liikkeestä.  

Metropysäkki? Zinkensdamm (punainen linja)

Missä? Skånegatan 73
Mitä?  Pop Stockholissa on paljon printtipaitoja, armeijatakkeja, nahkalaukkuja, paljettiluomuksia ja asusteita vuosien takaa. Itseäni miellyttää varsinkin liikkeen svetarit, blogissakin vilahtanut susipaita on Pop Stockholmista ostettu. Putiikista löytyy muotia sekä naisille että miehille.

Metropysäkki? Medborgarplatsen (vihreä linja)

Missä? Bondegatan
Mitä?  Kollaasissa näkyy kolme pientä vintage-liikettä (Repris, Time Out ja Lisa Larsson) jotka kaikki sijaitsevat Söderissä Bondegatanilla. Nämä kannattaa ehdottomasti koluta läpi jos haluaa löytää uniikkeja vaatekappaleita. Kyseiset liikkeet ovat hiukan huonommin auki kuin muut vintage-liikkeet mistä olen bloggaillut, muistaakseni nämä ovat su-ma kiinni ja lauantaina auki ainoastaan klo. 11-15.
Metropysäkki? Medborgarplatsen (vihreä linja) tai Skanstull (vihreä linja)
Missä? Torsgatan 53
Mitä?  (Tämä ei ole vintage-liike mutta laitan sen tähän postaukseen mukaan joka tapauksessa). Acne Outletissa kaikki vaatteet ovat vähintään -50% joten kannattaa tsekata sample sale ennen kuin ostaa Acnelta jotain täyteen hintaan. Asuin liikkeen vieressä Tukholmassa joten kävin siellä lähes viikoittain, huomasin, että välillä siellä oli kauppa pullollaan ihania vaatteita kun taas joskus siellä oli vain vääriä kokoja ja outoja malleja. Suosittelujen arvoinen putiikki silti!
Metropysäkki? st. Eriksplan (sininen linja)

7 comments:

 1. jee kiitti, sain taas lisättyä pari kauppaa tukholman shoppailulistalle! :-)

  ReplyDelete
 2. jeejee mahtia, kiiiitos !! :-) ja toi acne outlet täytyy kans käydä tsekkaamassa, mun toinen kavereista saattaa innostua tosta paljon :p eli toi pop stockholm ja stadsmission kannattaa tsekata pienelläkin budjetilla (ja beyond retro, siitä olin aikasemminki kuullu kyllä) ? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja siellä ihan vieressä on sellainen kirppari kuin Myrorna (siis tuolla st.eriksplanilla). Kannattaa googlettaa, se on siis ketju kans :)

   Delete
  2. Ja Beyond retro löytyy myös drottningatanin päästä (toiseen suuntaan kuin jos menisi vanhaan kaupunkiin)

   Delete
 3. Heips! Seuraavalla Tukholman reissulla Judits second handiin, joohan :) t. äiti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mennään ihmeessä! Tykkäisit siitä ihan varmaan :)

   Delete