10/01/2015

Throwback

 Fi: Kompastuin näihin kuviin kun menin vanhoja postauksia läpi. Muistatteko kun olin pari vuotta sitten Costumen ”vaatekaapilla” jutussa mukana? Hauska katsoa taaksepäin ja huomata, että vaatetyyli on muuttunut ja kehittynyt. En mielestäni käytä ennän esimerkiksi yhtä kreisejä vaatteita, mutta tuo hattu on edelleen lemppari! Nyt minun pitää jatkaa laittautumista, koska menemme ulos syömään hauskan porukan kanssa! Later <3

Sve: Snubblade på dessa bilder när jag gick igenom gamla arkiv.  Kommer ni ihåg när jag var med i Costume för ett par år sen? Roligt att titta tillbaka och se hur stilen har utvecklats. Tycker jag använde ”galnare” kläder förut, men den där hatten måste jag nog säga att är en stor favorit fortfarande! Nu måste jag fixa mig, eftersom vi ska fa ut och äta med ett roligt gäng! Later. 

4 comments:

 1. muistan lukeneeni tän jutun sillon pari vuotta sitten, ennen ku tutustuttiin töissä! oot selkeesti tehnyt vaikutuksen ;-) toi "tajusin parikymppisenä ettei tyylini ole klassinen..." on muuten ihan ku mun suusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, noi jutut on kyllä ainut ollu mun lemppareita muotilehdissä :) Ja mikä tulee klassiseen pukeutumiseen, niin joskus toivoisin, että mun vaatekaappi olisi täynnä ajattomia juttuja. Nyt tuntuu, että kyllästyn heti ja sekin on ihan tyhmää. Pitää tulla joku päivä moikkaa sua töihin! Ootko vielä skanssissa?

   Delete
  2. jep totta! ehkä me vielä joskus opitaan kynähame+trenssi -ihmisiksi :-D hei tuu ihmeessä, siellä oon edelleen! haluunkin kuulla että mitä sä teet nykyään :-)

   Delete